FOTBAL  »  NATIONALA  »  UEFA

România nu va mai avea reprezentant în Comitetul Executiv al UEFA » Mircea Sandu: "Invidia şi prostia nu pot fi plătite! Veţi trage concluziile peste un an sau doi"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 22:56

Mandatul lui Mircea Sandu ca membru în Comitetul Executiv al UEFA expiră în martie, iar FRF nu a făcut o propunere pentru un candidat din partea României.

Fostul preşedinte FRF a avut două mandate în Comitetul Executiv al UEFA, începînd cu 2007, iar Răzvan Burleanu, a afirmat, în vara anului 2014, că FRF nu-l va mai susţine pe acesta.

Mircea Sandu a vorbit pentru Mediafax despre problemele pe care România le va avea de acum înainte.

"Veţi vedea pe parcurs ce se va întîmpla. Eu pot spune că atît timp cît am reprezentat România la UEFA, am apărat interesele fotbalului românesc, vezi cazurile Steaua, Campionatul European de tineret, finala Europa League şi turneul final al Euro 2020.

Primul chix deja s-a dat, pentru că la CE de futsal din 2018 a cîştigat Slovenia. Asta e, invidia şi prostia nu pot fi plătite, veţi trage concluziile peste un an sau doi.

După 23 de ani de activitate în cadrul UEFA, nivelul meu de relaţii era cel mai ridicat. De acum nu ştiu ce va fi. Nu ştiu de ce România nu a avut un candidat, de ce nu s-a propus noul preşedinte. Chivorchian spunea că Burleanu e mai cunoscut ca mine la UEFA!", a declarat Sandu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dash.berlin
dash.berlin  •  26 Martie 2015, 23:50

Sandu a fost pe departe cel mai bun presedinte din cati s-au perindat pe la FRF.Altul mai bun ca el n-a fost si nu va fi niciodata.... Burleanu e o gluma proasta...un fariseu mincinos bagat in fata prin metode mafiote politice .

mistodepresa.2015
mistodepresa.2015  •  29 Ianuarie 2015, 20:44

Mircea Sandu ,pune capul in pamant, vezi cum te vede lumea, fa o analiza, MAI ALES LA CEEA CE AI FACUT FOTBALULUI ROMANESC ....pune in balanta totul ....si Lasa-neee,Lasaneeee ! Daca te apreciaza numai cei din gasca ta de la federatie si cativa fotbalisti,de top+cativa presedinti de club (toti corupti sau incompetenti ) nu inseamna ca ai fost corect,bun,profesionist ...Lasa-nee,Lasa-nee ! NU AVEM NEVOIE DE PARERILE TALE LA TV ( multa lume cu capul pe umeri isi da seama cum si de ce ajungi sa iti dai cu parerea). LASA-NEEE !!LASA-NEE !!

cartgrigorescu
cartgrigorescu  •  27 Ianuarie 2015, 18:14

Fara Sandu Romania ar fi trebuit deja sa joace meciuri fara spectatori. Ceea ce au facut suporterii nationalei dar si al Stelei, echipele ar fi trebuit pedepsite foarte aspru ca alte nationale sau cluburi din Europa de est.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează