FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Primul antrenor care refuză naţionala României: „Nu sunt pregătit să fiu selecționer”

FOTO: Alexandra Fechete +42   FOTO
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 08:13 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 08:34

Marius Șumudică (50 de ani) spune că în prezent nu consideră că este pregătit să preia postul de selecționer al României.

  • Duminică se joacă Liechtenstein - România (ora 19:00) și Macedonia de Nord - Islanda, în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial.
  • Acum, suntem pe locul 3, la un punct în spatele Macedoniei de Nord, ocupanta locului secund. Macedonia de Nord merge la baraj dacă o bate pe Islanda
  • România poate prinde barajul doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câștigăm în Liechtenstein. 

Mirel Rădoi se pregătește de plecarea de la naționala României, după ce contractul său se va încheia la finalul acestei luni, iar FRF a început deja să-i caute înlocuitor.

Marius Șumudică, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, a fost întrebat despre posibilitatea de a deveni selecționer și a oferit un răspuns categoric.

FRF s-a orientat rapid: Adrian Mutu, marele favorit să-l înlocuiască pe Rădoi » Plusuri, minusuri și cine mai e pe lista lui Burleanu
ROMÂNIA
FRF s-a orientat rapid: Adrian Mutu, marele favorit să-l înlocuiască pe Rădoi » Plusuri, minusuri și cine mai e pe lista lui Burleanu

Marius Șumudică anunță: „Nu sunt pregătit să fiu selecționerul României”

„Eu nu sunt pregătit să fiu selecționer deocamdată. Și cred că sunt antrenori mai în vogă decât mine, antrenori cu rezultate. Boloni, Petrescu și Hagi sunt antrenori care au rezultate.

Nu cred că numele meu e vehiculat. Mă uitam că sunt 7 antrenori vehiculați, iar eu căzusem de pe lista aia. Eu mă gândesc la Malatya, la ceea ce am de făcut acolo. Trebuie să o scap de retrogradare. Acolo sunt meciuri foarte grele, o echipă de pe ultimul loc poate să câștige cu cea de pe primul loc", a spus Șumudică, potrivit digisport.ro.

Noul selecționer începe cu Liga Națiunilor 

Noul antrenor al României ar urma să înceapă grupele Ligii Națiunilor în iunie 2022, o competiție de plan secund, în care ar putea să facă reglajele, iar apoi să intre în preliminariile Euro 2024, din martie 2023. Acolo unde avantajul este că formațiile clasate pe primele două locuri din cele 10 grupe se califică direct la turneul final continental. 

Lor li se adaugă Germania, țara gazdă, și alte trei formații din Liga Națiunilor, necalificate din preliminariile clasice.

VIDEO Totul despre Liechtenstein - România

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Rădoi e rușinea ultimilor 50 de ani!

Măcar pe ei să-i batem! » Cine este Liechtenstein, ultimul adversar al României în preliminariile Campionatului Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
226628904800238
Reflector Sv  •  13 Noiembrie 2021, 11:36

De ce se mai publica toate ***( de usa cortului) spuse si facute de acest *** Sumudica , rudimentar jalnic sub orice critica !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gepeto
gepeto  •  13 Noiembrie 2021, 11:35

Vedeti? Asa raspunde un antrebor cu titlu castigat. Care antreneaza in turcia(multe peste camp ro sau orice camp arab,asiatic). Doar ageamii fara bac si rezultate se vad deja antrenori de nationala si explica ei cum sunt de buni antrenori. Trebuie sa fii slab mansardat ca sa te pacaleasca burleanii sa integrezi multi juniori ca ala e viitorul(truism pueril neproductiv) si sa chemi jucatori ca puscas si nedelcu ca apoi sa te plangi ca asta e nivelul . Ar trebui ca orice antrenor de nationala sa aiba minim un rezultat notabil: campionat,cupa, calificare europeana. Si sa fi condus ei echipa , nu sa te lauzi cu rezultatele lui Saila de la tineret sau cu schimbarile si blaturile lui gigi

wrx.
wrx.  •  13 Noiembrie 2021, 10:00

Cata usurare! Multumim Sumudica! Succes in lumea a 3 a fotbalului alaturi dd Olaroiu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează