FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Surpriză totală! » Ce vrea FRF, după ce Rădoi și-a anunțat demisia: „Nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”

Mirel Rădoi // FOTO: Imago
Mirel Rădoi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 14:12 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 15:38

Deși Mirel Rădoi e hotărât să renunțe la echipa națională, după ce a ratat calificarea la barajul pentru CM 2022, FRF are alte planuri. 

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice FRF, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre viitorul naționalei și spune că Federația nu renunță la ideea de a-l convinge pe Mirel Rădoi să continue, chiar dacă selecționerul a ratat obiectivul.

Ce ar putea urma pentru Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB » De ce ar fi provocat ruptura cu echipa lui Becali
FCSB
Ce ar putea urma pentru Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB » De ce ar fi provocat ruptura cu echipa lui Becali

FRF nu vrea să renunțe la Mirel Rădoi: „Poate să continue, de ce nu?!”

„Aveți răbdare, pentru că zilele următoare vom avea o nouă discuție cu Mirel Rădoi. El are contract cu Federația până pe 30 noiembrie. Vom încerca să vorbim. Poate să continue la națională, de ce nu?! 

Am văzut ce a declarat și după Armenia și după Liechtenstein, dar la supărare, la cald, omul spune multe. Nu e așa simplu. E foarte apreciat și iubit de jucători. Eu nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”, a spus oficialul FRF.

Palmaresul lui Rădoi: contrast incredibil în numai 2 ani

GSP a analizat toate preliminariile de CM la care România a luat parte din 1972 și până în prezent. Iar Rădoi a intrat în istoria fotbalului românesc ca antrenorul care în decurs de numai 2 ani reușește două rezultate de un contrast uluitor. Semifinalele de la Euro U21 și calificarea la Jocurile Olimpice au însemnat o bornă istorică, de mare referință. Dar acum, pe banca naționalei a ajuns la cel mai rușinos rezultat din ultimii 50 ani

Niciodată în ultima jumătate de secol, prima noastră reprezentativă nu a avut parte de o grupă atât de ușoară din care să rateze fie calificarea directă la turneul mondial, fie accesul la un eventual play-off. 

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

Citește și:

Cum ni se risipește talentul în Diaspora » 8 nume care au ales alte selecționate + doar 3 din 110 fotbaliști români născuți afară au ajuns la națională!

Relaxați-vă, băieți! » „Tricolorii” și noul selecționer vor avea parte de un 2022 lejer

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
csaba
csaba  •  17 Noiembrie 2021, 16:42

Se pare că cei de la federație sunt la fel de inculți ca și mirel, din gafe în gafe și mai vrei să-l reții, se pare că FRF a ajuns la nivelul lui gigi, niciun antrenor ca lumea nu vrea să preia echipa !!!

masinameaeata
masinameaeata  •  17 Noiembrie 2021, 11:44

Stoichita, are dreptate! In conditiile in care EL a ratat calificarea, ca el dadea indicatiile tactice din tribune si el le spunea jucatorilor ce sa faca, cum sa-l schimbe pe Radoi, antrenorul de forma din acte?

pingelica.regretatu
pingelica.regretatu  •  17 Noiembrie 2021, 06:25

din prostie in mai mare prostie. te mai trezesti din somnul cel de moarte nu? parca asa se spune si in imnul de stat facut parca pentru prosti. cum sa continui cu un om care a avut toate sansele si suport din partea frf etc. daum nu a avut sansa asta neavind niciun meci de verificare iar antrenorii nu ii dadeau jucatori . neamtul a avut dreptate in multe privinte. boloni nu va place ca ar fi "***" nu? dar are disciplina in ceea ce face si a fost jignit de catre patriotii romani care nu stiu nici cine a fost parintele staniloae. pamint de flori. dece lucescu nu vine sau olaroiu? sint si ei pamint de flori care folosesc banii altora. in tara ar fi greu. sint antrenori tineri . stinga, isaila dece nu? andone din cei batrini. in niicun caz hagi sau dan petrescu . astia viseaza aiurea... si vin din campionate turcesti si ucrainiene cu bani. sumudica nu este prost sa puna botul. dar mai sint antrenori modesti dar corecti care pot pune ceva la cale . piturca inainte de toate omul este dependent de zaruri si carti un individ bazat pe smecheria romaneasca fara carte fara cultura fara bun simt. lasati-i pe hagi si petrescu sa abereze la ei acolo. aduceti antrenor bun fara nu stiu ce anume cv in afara de a fi antrenat multe echipe. asta este parerea mea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează