FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

ROMÂNIA - SERBIA 0-0 // Atac drastic: "România nu a existat astăzi! Iar suporterii nu au încurajat echipa cum trebuie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 17:31

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0. Dorinel Munteanu, cel mai selecționat fotbalist din istoria echipei naționale, a criticat jocul elevilor lui Cosmin Contra. 

"Poate au am văzut alt joc. Nu am contat astăzi. România nu a existat. Cosmin trebuie să găsească cheia care să facă echipa să funcționeze. Suntem mult mai buni la tineret, e o mândrie pentru ei. Atmosfera a fost conform jocului. Suporterii nu au încurajat echipa cum ar fi trebuit, cum știam eu pe vremuri", a declarat Dorinel Munteanu după meci la Pro TV. 

 

Vezi și: România - Serbia 0-0 // VIDEO + FOTO "Tricolorii" rezistă eroic în 10 oameni și păstrează șanse la prima poziție în grupa din Liga Națiunilor

România - Serbia // Record de spectatori pe Arena Națională! A fost anunțat numărul OFICIAL

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  15 Octombrie 2018, 00:48

Sa vazut de-mult nu avem campionat este una din cauze de ce nu avem nationala ! Joc slab in continuare dar ne laudam mult ! Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant si sa vedem realitatea ! Acest Tamas nu are ce cauta la echipa si ma-i sunt jucatori anemici !

sakamoto
sakamoto  •  14 Octombrie 2018, 21:44

Fotbalul romanesc este la cel mai scazut nivel valoric din ultimii 50 de ani. Jucatorii nostri sint scunzi, lentzi, n-au fortza-pierd toate duelurile unu la unu-mingea, bat-o s-o bata, sare din dinsii ca din perete. Pasele -mai toate-merg la adversari. Ce sa mai vorbim de tactica in aceste conditii? Ce-i de facut? Nimic! Trebuie BANI, multzi BANI. Investitzi in copii si infrastructura. De unde bani, ca nu-s. Rabdare! Poate peste 20-30 de ani va fi mai bine. Politicul nu se va mai amesteca brutal in fotbal. Poate! Sanatate si virtute!

danirovl
danirovl  •  14 Octombrie 2018, 20:08

Baaa baiatule,entuziasmul spectatorilor e direct proportional cu jocul echipei pe care o sustin!!!...cand ai o echipa nationala care joaca cu serbia acasa si se apara 90min , la ce trebuie sa te astepti?!? Noi nu jucam fotbal in primul rand,ne aparam ca poate dam vreun gol pe contraatac!!!asa facem de zeci de ani si la club,si la nationala cu cateva exceptii pe perioade scurte.Parca ne taie astia capul daca atacam!!...si asa nu ne-am calificat nicaieri...macar sa jucam FOTBAL daca tot nu mergem la nici un turneu final.natie de *** ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close