FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

ROMÂNIA - SERBIA 0-0 // Răzvan Marin i-a sunat pe "tricolorii" de la U21 și le-a transmis un mesaj + Critică gazonul de pe Arena Națională

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 18:38

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0. Răzvan Marin e nemulțumit de starea gazonului de pe Arena Națională.

"Am schimbat de 3 ori ghetele la început, nu se potrivea niciun model, nici cu filet, nimic. Chiar nu știu ce să mai spun despre acest gazon. S-a băgat o mulțime de bani în stadion, dar lucrurile sunt în situația asta.

Băluță a făcut un joc bun, crește în continuare de la meci la meci. Face partide foarte bune la Viitorul. Îi urmăresc de fiecare dată când pot. Toți tinerii s-au descurcat excelent din punctul meu de vedere", a declarat Răzvan Marin la Pro TV. 

Sfat pentru tineret

Răzvan Marin este eligibil și pentru naționala sub 21 de ani a României, alături de care va merge, cel mai probabil, la EURO 2019. 

"Chiar am urmărit meciul României cu Țara Galilor, la tineret. Să vedem dacă mai am loc acolo. Cicâldău este excelent. Am vorbit cu ei, le-am spus să nu petreacă foarte mult după meci. Mai au un hop și trebuie să îl treacă", a precizat Marin.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Vezi și: România - Serbia // Record de spectatori pe Arena Națională! A fost anunțat numărul OFICIAL

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează