FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

ROMÂNIA - SERBIA 0-0 // Ultimul meci pentru Tamaș la națională?! Fundașul a IZBUCNIT la adresa contestatarilor: "Poate le cânt prohodul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 18:13

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0. Gabriel Tamaș, eliminat în minutul 44 (detalii AICI), are o replică dură pentru contestatari.

"S-au întâmplat astfel de lucruri și în finale de Champions League, nu e un capăt de lume. Să fie sănătoși cei care îmi cântă prohodul, poate i-l cânt și eu.

A fost o experiență foarte frumoasă. Mă bucur că nu am pierdut niciun meci în această dublă. Nimeninu vrea să ia roșu, mai ales în fața unui astfel de public. Am înțeles că au fost câteva greșeli împotriva noastră, câteva galbene nedate. În fine, dacă acestea au fost deciziile arbitrului, să fie sănătos în continuare. Cred că putem spera în continuare la primul loc. 

Noi oricum trebuia să pierdem și în Serbia, dacă ne luăm după declarațiile reporterilor, așa că lăsați vrăjeala asta cu calculele! Am făcut egal în 10 oameni. M-au ajutat și pe mine colegii, le mulțumesc. Tinerii care au intrat astăzi pe gazon au fost foarte buni. Sunt jucători talentați", a declarat Tamaș la TV Telekom Sport.  

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Vezi și: România - Serbia // Record de spectatori pe Arena Națională! A fost anunțat numărul OFICIAL

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dudulici
dudulici  •  15 Octombrie 2018, 04:52

Cand Nationala e condusa de un derbedeu condamnat la un an de puscarie pentru ultraj,un fost fotbalist extrem de talentat,dar lipsit de creier,ceea ce a condus la distrugerea carierei sale sportive pe motiv de golaneala si bataie cu Davids,e normal ca astfel de elemente execrabile precum Tamas,sa faca parte din echipa care ne reprezinta in lume!Am ajuns rusinea lumii,iar ziaristii,in frunte cu Ioanitoaia,nu sunt straini de ceea ce s-a intamplat,au participat activ la distrugerea fotbalului romanesc!!!!

id45
id45  •  14 Octombrie 2018, 22:27

Pustiule ... mereu ai fost arogant ! La Steaua cand ai fost ... nu ai rupt gura targului ... cum zic jurnalistii ... eu nu sunt ! Alergi ca o baba la varsta asta plus ca azi ai lasat copii astia sa tremure 50 de minute ! Generatia voastra trebuie sa invete ... in primul rand ... ce e respectul !!! Comentati dupa 94 ... referitor la Generatia de Aur ... da ... ei au aratat ... ca au *** in *** ... nu figuri si tatauaje !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  14 Octombrie 2018, 21:49

La chemat gurita ca nu avea cu cine sa tragă vinu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează