FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVENIA 1-2

NOTE GSP Trei „tricolori” de 7, un debutant de 3! Toate calificativele după amicalul pierdut cu Slovenia

România - Slovenia // foto: Cristi Preda, GSP +14   FOTO
România - Slovenia // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 08:21 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 08:40

Selecționerul Edi Iordănescu a debutat 5 jucători în meciul amical dintre România și Slovenia, câștigat de oaspeți cu 2-1. Unul dintre aceștia, fundașul stânga Bogdan Vătăjelu, a fost notat cu 3! 

Condusă la pauză, 0-2, România a redus din diferență până la finalul meciului cu Slovenia, dar nu a putut scoate măcar un rezultat de egalitate. A fost 1-2, cu gol de consolare Denis Drăguș.

De altfel, atacantul de la Standard Liege a fost notat în Gazeta Sporturilor de astăzi cu 7 pentru prestația lui, cea mai bună notă din echipă, la egalitate cu Moruțan și căpitanul Răzvan Marin. 

Vâlvă înainte de Mondial! Un jurnalist britanic susține că Qatar ar fi mituit 8 jucători, un specialist în dezinformări pune la îndoială acuzațiile
QATAR 2022
Vâlvă înainte de Mondial! Un jurnalist britanic susține că Qatar ar fi mituit 8 jucători, un specialist în dezinformări pune la îndoială acuzațiile

Notele GSP după România - Slovenia 1-2

Imediat sub ei sunt Horațiu Moldovan, Andrei Burcă și Cristi Manea, toți notați cu 6, apoi jucători cu note de 5 sau mai mici.

„Corigenți” sunt Cicâldău, nota 4, și debutantul Bogdan Vătăjelu, cu 3! De altfel, 5 „tricolori” au debutat cu Slovenia: Horațiu Moldovan, Vătăjelu, Opruț, Petrila și Boloca.

De cealaltă parte, atacanții Sporar și Sesko, autorii golurilor, au primit cele mai mari note, 7. La polul opus, fostul dinamovist Miha Mevjla, mijlocașul Karnicnik și atacantul Vombergar, toți cu 4.

Trei „tricolori” de 7, un debutant de 3! Toate calificativele după amicalul pierdut cu Slovenia

VIDEO » Comentariile lui Dumitru Dragomir după România - Slovenia 1-2

Mai multe știri despre România - Slovenia: 

Ilie Dumitrescu, impresionat de pariul lui Edi Iordănescu: „O surpriză plăcută! E un câștig pentru noi”

Pierdem mereu, Edi e fericit: „Important pentru mine e amicalul cu Moldova”

Playtech: Antonia, mai HOT ca niciodată! S-a pozat aşa la DUŞ, iar fanii au observat imediat. A lăsat prea multe la vedere


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează