FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / Analiza lui Cosmin Contra după eșecul cu Spania: „Ne-a fost teamă” + Critici pentru fani

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 00:15

Selecționerul Cosmin Contra a făcut analiza meciului pierdut de România în fața Spaniei, 1-2, în preliminariile pentru EURO 2020. Și-a lăudat jucătorii și a criticat reacția fanilor „tricolorilor” din minutul de reculegere de la începutul partidei. 

„Am avut prea mult respect pentru spanioli în prima repriză, i-am lăsat să-și creeze ocazii. Am rămas în joc datorită lui Ciprian Tătărușanu. 
În repriza a doua s-au schimbat datele problemei. Florin Andone și Ianis au adus plusul de energie de care aveam nevoie. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, nu e ușor să joci cu o asemenea echipă.

În ultima vreme avem prea mult respect față de adeversari. În prima repriză mi s-a părut că jucătorilor mei le-a fost teamă”, a declarat Contra la Pro tv.

„Apelul la fani de a fi civilizați n-a avut efect”

Cosmin Contra a vorbit și despre reacțiile suporterilor români care au fluierat și au aprins torțe în timpul minutului de reculegere ținut în memoria fiicei lui Luis Enrique.

„Din păcate, apelul pe care l-am făcut la suporteri să vină și să fie civilizați la stadion n-a avut efect. Nu știu dacă cei din galerie au văzut că se ține un minut de reculegere. Din păcate, riscăm să jucăm fără spectatori”, a adăugat Contra.

„Am fost foarte aproape de un egal care ar fi fost extraordinar. Tătărușanu a fost cel mai bun jucător în prima repriză. Ei au avut o posesie prelungită. Dacă ne-am fi grăbit la contraatacuri în prima repriză poate le-am fi pus probleme”
-Cosmin Contra, selecționer

„La 2-1 am avut și noi o fază lucrată dimineața la antrenamente. Mi se pare că în fața porții erau Andone și încă un jucător. Apoi am avut ocazia cu capul a lui Pușcaș. Asta e, mergem înainte! Acum cel mai important meci e cel de duminică împotriva Maltei”
-Cosmin Contra, selecționer

CLASAMENT ACTUALIZAT

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
2416615885051542
Constantin Dumitru  •  06 Septembrie 2019, 12:38

Bre nea Contra! Dacă se putea juca cu doi portari jucai cu doi? Hai spune drept ! Eu cred ca Da . Ti-a fost frica de ți-au tremurat izmenele ! Ce cauți bre cu fosile ca Deac,Grigore Stanciu Tosca pe lista de selectionare? Nu ți-am spus bre ca nu te califici cu ăștia ? Lasă bre tinerii sa zburde pe teren timp de 4 ani pana la mondiale indiferent de rezultate! Apropo Ce făceai bre de veneau spaniolii cu prima echipa? Sau pe asta nu o știai ? Ești cam chiken bre!!

torque07
torque07  •  06 Septembrie 2019, 12:12
Postat de cry_67 pe 06 Septembrie 2019, 10:50

Bai baiatule! Bai “selectionerule”! Bai gurita ***!!!! Cine i-a pus sa se apere pe 2 lunii!? Bunica!? Nu tu, domnule SELECTIONER!!!???? Ce ai cautat cu mortii aia in teren si ai lasat acasa super jucatori care puteau face diferenta!? A!? Esti varza ba baiatule: DEMISIA!!!!! Daca pierdeam cu 10-0 dar aveam ocazii si eram calare pe ei macar nu imi era ciuda.. dar cand stai cu mortii aia in aparare 80 de minute si ataci doar ultimele 10 minute, mai ai si tupeu sa spui ca am avut ghinion ca nu am egalat, cand puteam lua 5-6 lejer de la spanioli!!!! Nu ti-e rusine bai selectionerule ce esti? DEMISIA!!!!!!!

Baaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Tu stii cu cine am jucat bai antrenorul anu(su)lui!!?? Cum *** sa zici ca sa stam calare pe ei ma desteptule cand adversarii joaca la cele mai puternice echipe din lume!? Crezi ca aia te lasa sa tii mingea??? Pai tu te duci cu jucatori din liga1 care alearga 20 de min maxim (indiferent pe cine ar fi luat nu vorbesc de titulari) impotriva alora de alearga ca nebunii 120min???? Tu habar nu ai ce vorbesti frustratule. Ce calare pe ei sa stai? Sa fi iesit la atac ar fi aratat la fel jocul nostru baiatu' expert in fotbal...cu diferenta ca am fi luat vreo 10 cum zici tu..si tot nu am fi tinut mingea mai mult de 2 pase. Da tu dai cu "Demisia" in continuare cum te.a invatat taticul tau Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thebluestlion
thebluestlion  •  06 Septembrie 2019, 10:51

Primul 11 a fost catastrofal. Parcă l-a ales un antrenor de județ!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează