FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // Basarab Panduru, impresionat de George Pușcaș: „În prima repriză am avut un singur jucător. Mi se pare că ştie mai mult fotbal decât Andone, nu?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 00:15

România a pierdut în fața Spaniei, scor 1-2. Basarab Panduru a fost impresionat de evoluția lui George Pușcaș, atacantul luI Reading. 

George Pușcaș a pasat decisiv la golul marcat de Florin Andone în minutul 59 și a fost un pericol constant pentru defensiva ibericilor.

„După Euro toată lumea l-a lăudat pe Puşcaş, eu atunci nu l-am lăudat. Dar îţi spun ceva: în prima repriză noi am avut un singur jucător de câmp care s-a ridicat la nivelul jocului, Puşcaş. El deja a trecut de la Under 21 la seniori. Nu a avut teamă de Sergio Ramos, nu a avut probleme să-i dea un cot lui Busquets, deşi a riscat mult. Face şi faza aia pe final. Mi se pare că ştie mai mult fotbal decât Andone, nu?”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport. 

VEZI AICI CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN GRUPA ROMÂNIEI

VEZI ȘI:

FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
wwerko80
wwerko80  •  06 Septembrie 2019, 12:19

Andone e sub-mediocru, are simplu mai mult noroc decat Keseru, ca altfel sunt la acelasi nivel. E uimitor cum aproape toti suporterii au mai multa incredere in Andone decat Maxim.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Septembrie 2019, 10:41

Stai linistit Pandi!Ca stie mai mult si decat Man,Tanase sau Florinel!La un loc!

112914666315881
Gargantua Egor  •  06 Septembrie 2019, 10:41

La ce categorie sintem noi cu fotbalul asta ieftin , lent , cu multe pase gresite , cred ca suporterii sint prea patimasi . Singurul lucru ce se poate lucra si imbunatati e conditia fizica . Dar vad ca nici aici nu au chef de lucru baietii din Romanica ! Doar cateva exceptii .Macar sa-i vezi alergand din 16 in 16 ca niste atleti de 110 m -garduri ! Oricum , calificarea se joaca impotriva altor semiprofesionisti ca cei din Suedia si Norvegia ! Totul e sa ne tina picioarele !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează