FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // Cornel Dinu se abține și nu prea: „Pe Cosmin Contra vreau să îl menajez” + „Ești pe cruce, stai pe cruce”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 22:51

Cornel Dinu (71 de ani) a criticat dur prestația echipei naționale în meciul cu Spania, scor 1-2, dar și deciziile selecționerului Cosmin Contra (43 de ani).

„Mister” s-a arătat deranjat de faptul că nu a văzut în echipa României mai mulți jucători tineri, în special dintre cei care au ajuns până în semifinalele Campionatului European de tineret. 

„Cred că erau alte lucruri de făcut care să așeze altfel prestația noastră jalnică din meciul cu Spania. Pe Cosmin vreau să îl menajez în continuare, respectându-i traiectoria ca jucător. Aș fi văzut altfel lucrurile, în sensul selecției. Trebuia să încerce cu mai mulți jucători care au fost prezenți la turneul final din Italia. Joacă, mă, cu Pașcanu, cu Rus, cu ăștia. Nu ai nimic de pierdut. Ai numai de câștigat. Noi în ultimul timp nu știu dacă mai avem obiective. Aș fi jucat pe pressing la gluma de apărător care este Llorente. Ei erau 9 jucători de câmp. Uite, Pușcaș a confirmat din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Dinu, la TV Digi Sport. 

Fostul mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo a ținut însă să critice atitudinea pe care a avut-o Cosmin Contra la conferința de presă.  

„Eu nu înțeleg țâfna asta fără sens a lui. Nu spui «altă întrebare». Ești pe cruce, stai pe cruce dacă te-ai așezat acolo. Uitați-vă cât a rezistat el la echipele de club. Nu are această notă în CV ca să antreneze o echipă națională”, a mai spus Cornel Dinu. 

VEZI ȘI:

Cornel Dinu a avut un cuvânt de spus în numirea lui Dusan Uhrin la Dinamo: „Am fost cel care a crezut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vendredi13
vendredi13  •  08 Septembrie 2019, 01:57

Asta, da. Grigore şi Toşca nu au ce căuta la Națională. Chiricheş a jucat trei meciuri în trei ani. Nu trebuia chemat. Trebuiesc jucători cu suflu. Marin pare un pic stresat. Hagi nu joacă. Şi nu are suflu. A jucat două mingi. Trebuiesc antrenamente unde se poate comunica. Nasoală şi faza cu Puşcaş când nu a centrat şi a vrut să dea "craci".

tegean
tegean  •  08 Septembrie 2019, 00:06

De ce n-a jucat Dobrin în Mexic ? Era prea bătân ? De ce înlocuitorul dinamovist maimuțărea în teren gesturile tipice lui Dobrin ? De ce ? 71 de ani e o vârstă frumoasă (la care Dobrin n-a ajuns) - mulți înainte - problema ar fi că pe la 80-90 de ani memoria mai joacă și feste și e timpul ca cei din grupul dinamovist ,,mexican”, în primul rând Dinu și Lucescu, să ne spună adevărul. (Cine a fost Dobrin ? Dobrin a fost cel mai iubit fotbalist român pe vremea când presa-televiziunea nu inventa vedete din baloane de săpun pt. a convinge proștii cu valută că ar valora ceva).

lionking100
lionking100  •  07 Septembrie 2019, 22:59

oare ce mafioti l-au pus pe contra la nationala si de ce? daum pare un geniu pe langa contra. asta ne-a dus in lumea a 4-a a fotbalului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează