FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // George Pușcaș promite: „Scorul perfect cu Malta? Trei puncte” + Testat antidoping după meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 10:29

George Pușcaș (23 de ani) a fost la un pas să obțină un punct important pentru România în meciul cu Spania (scor 1-2), în preliminariile EURO 2020. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

Tânărul atacant a ratat în ultimele minute de prelungire o ocazie uriașă, dar speră să se revanșeze la următoarea partidă, cea cu Malta.  

„Când îmi amintesc ocazia, incredibil, nu știu. Eram aproape să scoatem un punct de aur. Să nu ne mai gândim la asta. Am oferit publicului un spectacol frumos. Pentru asta muncesc zi de zi ca să pot să joc asemenea meciuri, să trăiesc așa ceva. Le mulțumesc (n.r. suporterilor), când joc pentru România nu se compară cu nimic”, a spus George Pușcaș, la ProTV.   

„Să dea Domnul să înscriu cu Malta, cu asta vreau să ajut echipa. E incredibil, nu am mai jucat în România și pe un stadion așa frumos, chiar și terenul a fost acceptabil. Rezultatul nu ne-a ajutat, fanii și toată lumea ar putea fi mulțumită de noi pentru că am dat totul și am arătat fotbal și a fost puțin ghinion la final. Scorul perfect cu Malta? Trei puncte. Cu Malta trebuie să luăm cele trei puncte să dăm continuitate la ce am făcut azi, chiar dacă am avut ghinion”, a adăugat Pușcaș. 

„Sper să nu jucăm cu tribunele goale”

România riscă din nou suspendarea terenului, după ce suporterii au apelat la scandări xenofobe, au aprins torțe și nu au respectat momentul de reculegere de la începutul partidei (DETALII AICI).

„Sunt foarte dezamăgit dacă vom juca cu tribunele închise, suporterii ne imping de la spate, sper să nu se ajungă la asemenea decizii”, a spus George Pușcaș.

Testat antidoping

George Pușcaș a fost printre cei mai buni „tricolori” de pe teren, iar la final a mers să efectueze testul antidoping, ratând astfel discursul selecționerului de după meci. 

„La final am fost la antidoping, dar la pauză selecționerul ne-a spus să fim mai încrezători pentru că avem calitate și putem să scoatem un rezultat bun. A fost reacția după primul gol al nostru, au urmat ocaziile și puteam să înscriem

A fost plăcut să joc cu Sergio Ramos, sunt fotbaliști de nivel înalt, trebuie să te ridici la nivelul lor ca să faci ceva. Nu fac schimburi de tricouri, ultima dată am făcut cu idolul meu, Harry Kane”, a spus George Pușcaș, după meci.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // Răzvan Raț trage un semnal de alarmă: „Când o să înțelegem?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
visinu
visinu  •  06 Septembrie 2019, 16:29
Postat de ishhhhhhhh pe 06 Septembrie 2019, 15:14

Asta mai lipseste, sa fie Puski dopat. Bine, avand in vedere ca s-a ridicat la nivelul spaniolilor....

Mai dopat ca spaniolii nu poate fi. Un singur nume: Eufemiano Fuentes.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  06 Septembrie 2019, 15:14

Asta mai lipseste, sa fie Puski dopat. Bine, avand in vedere ca s-a ridicat la nivelul spaniolilor....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează