FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / GSP LIVE VIDEO: Dumitru Dragomir: „Contra și Tătărușanu au făcut ca scorul să nu fie exagerat” + Bratu: „Pușcaș ar trebui să ia cea mai mare notă”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 23:56

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține că cei mai buni oameni ai meciului pierdut de naționala noastră au fost portarul Ciprian Tătărușanu și selecționerul Cosmin Contra.

Tătărușanu și Contra au făcut ca scorul să nu fie exagerat. Puteam să luăm și 7 goluri, dar am avut noroc cu Tătărușanu. A fost excepțional. Mă fraților, a e diferență mare de valoare. Puneți problema altfel. Un jucător de la noi poate juca în naționala Spaniei?  

Ianis Hagi trebuie să joace mai mult. Răzvan Marin a jucat mai slăbuț astăzi”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

Florin Bratu a vorbit și el la GSP Live: „Cred că în prima repriză am avut ceva probleme. Am jucat cu teamă, n-am ținut de minge. Cred că trebuia să îndrăznim mai mult în prima repriză. Când s-au schimbat lucrurile în repriza a doua am reușit să punem probleme. 

Cred că puteam obține măcar un egal. E greu în 3 zile ca un antrenor să poată utiliza un sistem nou la națională. Până la urmă e important că nu ne-am făcut de râs. Trebuie să rămânem cu această repriză secundă bună și să fim concentrați pentru că nu trebuie să mai pierdem. Dacă aș da note, Pușcaș ar primi cea mai mare notă. Cred că Pușcaș s-a ridicat la nivelul așteptărilor”. 

CLASAMENT ACTUALIZAT

Citește și:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  06 Septembrie 2019, 16:35

Am pierdut pe mana lui Contra,dusmanos si arogant.Aceasta echipa cu Nistor si Pintili la mijloc si Fl.Coman in locul lui Marin,Deac si Cheseru cred ca .putea obtine mai mult.Totusi ne aflam la mare distanta de echipele bune ale lumii,nu degeaba suntem in urna a patra valorica.Sa sarbatorim ca am pierdut doar cu 2-1 !Este clar ca nu ne vom califica,nu cred ca luam 6 puncte cu Norvegia si Suedia,basca ne mai trebuie si punct in Spania.Acum vom juca si cu stadionul gol.CAND VOM TERMINA CU GOLANII ASTIA DOMNILOR CONDUCATORI ? Cand toata lumea era nemiscata la momentul de reculegere,pleava societatii s-a gasit sa huiduie.Nu va crapat obrazul de rusine ?.Ne mai miram ca toata Europa ne considera *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kamouniyak
kamouniyak  •  06 Septembrie 2019, 00:12

Cine de la gsp tot face articole cu ce zice Dumitru Dragomir???? Nu mai promovati mai oamenii astia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează