FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 1-2

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // Sergio Ramos explică gestul de la gol: „Nu a fost adresat fanilor români”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 00:36

Spania a trecut de România, scor 2-1. Căpitanul Sergio Ramos (33 de ani) a explicat ce s-a întâmplat la faza în care a văzut cartonașul galben.

„Cred că rezultatul final este unul corect, dar trebuie să învățăm să gestionăm corect acest gen de meciuri, să omorâm finalurile. Nu trebuie să mai tremurăm pentru cele trei puncte.  

Știam că va fi un meci dificil. Orice meci internațional are un grad ridicat de dificultate. Am făcut o primă parte foarte bună, ne-am creat multe ocazii, dar din păcate nu le-am fructificat. În partea secundă, după ce am făcut 2-0, am redus puțin intensitatea iar România a profitat. Nu mai aveau nimic de pierdut!”, a declarat Sergio Ramos conform Marca.es.

Sergio Ramos a fost avertizat de arbitrul Deniz Aytekin pentru modul în care a sărbătorit golul de 1-0, marcat în minutul 29 dintr-o lovitură de la 11 metri: 
„A fost o confuzie la acea fază. I-am explicat arbitrului că a fost un gest pentru nepotul meu, amândoi purtăm ochelari, nu un gest la adresa fanilor. Cu atât de multă gălăgie e greu să interpretezi corect”.

VEZI AICI CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN GRUPA ROMÂNIEI

VEZI ȘI:

FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
wwerko80
wwerko80  •  06 Septembrie 2019, 12:26
Postat de Calin Francu pe 06 Septembrie 2019, 07:53

Contra a pierdut meciul . A folosit 5 fundasi si am fost 0 in atac . Mai mult si Stanciu si Deac erau tot fundasi . Si vine el si spune ca ne-am temut. Pai ma mare antrenor tu i-ai asezat in teren . Si trebuia bagat Paun si altii de la tinerer nu *** gen Maxim . A gresit si asezarea si tactica de joc .

Am numarat aproape de fiecare data cant Spaniolii atacau, erau 6 fundasi cu 3 mijlocasi in fata lor aproape lipiti de fundasi. Nu 5, mai mult 9.

2470196376539519
Eduard Antoniu  •  06 Septembrie 2019, 10:38

Lui Sergio Ramos ii place ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosierul
mosierul  •  06 Septembrie 2019, 08:35
Postat de Cristiana Szabo-ilea pe 06 Septembrie 2019, 07:43

pe bune!suntem departe de ceea ce se numeste civilizatie.spania a fost peste noi,iar gestul lui ramos nu are nici o conotatie,daca ati fost la meci ati fi vazut un contra care il depaseste pe petrescu la injuraturi si agitatie,dar el a facut asta pentru binele romaniei,sa vedem daca gazetarii vor sanctiona asta sau contra este un bun exemplu pentru antrenorii romani,

....antrenorii, aproape toți, înjură *** și au manifestări tribale pe margine dar televiziunile sunt expres interesate de Dan Petrescu...!! E urmărit tot meciul și apoi făcut praf...CFR Cluj deranjează tot mai mult și ei caută orice mijloace prin care sa destabilizeze echipa...!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează