FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // Vești bune pentru suporteri » Metrorex a prelungit programul cu două ore

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 12:05

La solicitarea Federației Române de Fotbal, Ministerul Transporturilor și Metrorex au acceptat prelungirea programului de la metrou în seara meciului dintre România și Spania.

  • Meciul României cu Spania se va juca pe 5 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45, în timp ce partida cu Malta are loc la Ploiești, pe 8 septembrie, de la 19:00. Ambele partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Deși în mod normal ultimul tren pleacă de la capătul magistralelor la ora 23:00, în noaptea de 5 septembrie, programul va fi prelungit cu două ore.

„Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute”, informează FRF. 

Ce trebuie să știe suporterii  

Accesul în incinta Arenei Naționale va fi permis începând cu ora 19:30, iar suporterii sunt sfătuți de către FRF să aibă asupra lor un act de indentitate. Având în vedere faptul că biletele sunt nominale, autoritățile sunt îndreptățite să îi legitimeze.  

Pentru a evita aglomerația și pentru că vor exista restricții de trafic în zonă, spectatorii sunt rugați să se prezinte în timp util la stadion. 

De asemenea, FRF informează că: „Orice torță, orice banner, scandare rasistă sau xenofobă ori cu caracter politic ne poate face să jucăm peste câteva săptămâni fără spectatori meciurile cruciale cu Norvegia și Suedia”.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Cătălin Moroșanu știe cum îi putem învinge pe spanioli: „Eu toată viața m-am luptat numai cu uriași”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  04 Septembrie 2019, 18:15

Trenuri de noapte nu exista in capitala europeana Bucuresti ???

param0unt
param0unt  •  04 Septembrie 2019, 16:08

Hai că acum precis îi batem pe spanioli!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează