FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Roberto Moreno, selecționerul ibericilor, îl cheamă înapoi pe Luis Enrique + avertisment categoric pentru Sergio Ramos: „Altfel nu-l voi folosi”

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2019 18:31

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, a vorbit despre Luis Enrique, prietenul său și fostul selecționer al ibericilor. Lucho s-a retras în iunie de la națională pentru a sta cu fata lui, care s-a stins din viață pe 29 august.

Spaniolii s-au reunit luni lângă Madrid, la Las Rozas, și au început primul antrenament cu un minut de reculegere la centrul terenului pentru micuța Xana, fata lui Luis Enrique, ucisă de un cancer osos la doar 9 ani. Pentru ea s-a retras fostul selecționer în iunie. Voia să-i fie alături.

La conferința de presă, Robert Moreno a vorbit și despre prietenul său, care îi fusese principal la Roma, Celta, Barcelona și națională. Și a făcut o declarație limpede: „Dacă Luis Enrique vrea să se întoarcă, mă dau bucuros la o parte pentru a continua să lucrez cu el”. 

Avertisment pentru Ramos 

Tânărul selecționer, 41 de ani, a abordat și alte subiecte înaintea partidei. Evoluțiile slabe ale lui Sergio Ramos în acest start de sezon la Real și cine apără mâine, la București. 

Pe căpitan l-a avertizat: „Acum va juca. Dar el trebuie să știe că, dacă nu e în formă, nu-l voi folosi. De aceea există concurență”. 

În poartă, e foarte posibil să fie tot Kepa titular, cu De Gea rezervă, așa cum s-a întâmplat la ultimele trei meciuri. "Cel mai important e că ei sunt titulari la echipele lor. Apoi, vom analiza adversarul și vom decide cine apără”.

„Avem o generație bună de fundași centrali. Nu doar un partener valoros pentru Sergio, ci și un înlocuitor"
- Robert Moreno, selecționer Spania

165 de selecțiiare Sergio Ramos (20 de goluri); încă trei și devine recordman all-time de selecții la naționala Spaniei (primul e acum Casillas, 167)

Vezi și: 

Cristian Săpunaru s-a retras din echipa națională: Anunț-oficial: „A venit momentul să las locul celor dornici de performanță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
laurcrist
laurcrist  •  03 Septembrie 2019, 19:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogat
bogat  •  03 Septembrie 2019, 19:27

Modul in care presa spaniola a tratat tragedia lui Luis Enrique este exemplar. Desi se stia cam care este motivul retragerii lui de la nationala nu au scris niciun cuvintel, nu au stat roi la poarta lui Enrique, nu au bombardat publicul cu amanunte despre aceasta tragedie personala. O lectie pentru presa romaneasca nesimtita care abia asteapta subiecte de acest gen ca sa sara precum hienele pe oameni la necaz si sa faca bani pe seama asta. Poate ca se simte careva din breasla, desi marlania si lipsa de profesionalism a atins cote inimaginabile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează