FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO ȘOC! Gazonul de pe Arena Națională s-a stricat înainte de primul meci! Imagini îngrijorătoare cu suprafața pentru care s-au cheltuit 240.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 20:29

România - Spania, meciul sfârșitului de an, s-ar putea desfășura în condiții îngrijorătoare: astă-seară, la antrenamentul ibericilor, reporterii GSP prezenți pe Arena Națională au remarcat starea proastă în care se află suprafața de joc. 

  • România - Spania se joacă joi, 5 septembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Îndelung mediatizatul proces de schimbare a gazonului s-ar putea dovedi un mare fiasco. Deși s-au dat asigurări că suprafața se va prezenta în condiții optimie la ora meciului, imaginile din această seară contrastează cu așteptările organizatorilor. 

Gazonul a fost extrem de moale, iar unele brazde s-au desprins în timpul sesiunii de antrenament a selecționatei lui Robert Moreno

Actuala situație aduce aminte de meciul inaugural disputat pe Arena Națională: pe 6 septembrie 2011, România remiza contra Franței pe un adevărat „câmp de cartofi”.

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO ȘOC! Gazonul de pe Arena Națională s-a stricat înainte de primul meci! Imagini îngrijorătoare cu suprafața pentru care s-au cheltuit 240.000 de euro

240.000 de euroau fost cheltuiți de Primăria București pentru a schimba gazonul de pe Arena Națională

10 schimbăriale gazonului a operat Primăria Capitalei de la inaugurarea Arenei, în toamna lui 2011, și până în prezent

Imagini de la antrenamentul României: 

+6 FOTO

Vezi și: 

FOTO EXCLUSIV Legendarul Manolo «el del Bombo», apariție de senzație pe Arena Națională: „Suntem apropiați, dar batem cu 2-1” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
bulletproof
bulletproof  •  06 Septembrie 2019, 00:02

Mulțumim, din inimă, lui Firea,/ Mulțumim, din inimă, lui Firea,/ In loc de ..."super-gazon", /Mai bine turna beton ❗

pma77
pma77  •  05 Septembrie 2019, 11:37

Mandru ca sunt roman :))))

pugliesi
pugliesi  •  05 Septembrie 2019, 10:19

=)))))))))))) Ce bine papă ăștia banii cu schimbarea gazonului des. Românii se bucură că văd meciul și că le cântă Metallica =)))))). Ce nație...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează