FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Florin Bratu: „Nu mai avem valoarea de acum 30 de ani”

Articol de , - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 23:20

Florin Bratu (39 de ani) a comentat înfrângerea României, scor 0-2 cu Suedia, în cadrul meciului organizat în memoria lui Didi Prodan în Chiajna.

  • România a pierdut cu Suedia și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare. 

„Nu-mi place să critic, dar nu mai avem valoarea de acum 30 de ani. Eu cred totuși în acești jucători fiindcă avem viitor. Dar probabil e o problemă mentală. Am demonstrat că nu știm să gestionăm astfel de momente.

Mereu antrenorul e primul care plătește. Să vedem cine va veni în locul lui, la națională trebuie un antrenor cu experiență. Contra a avut rezultate la început, dar în ultimul timp s-a întâmplat ceva”, a declarat Bratu.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Marcel Răducanu îi face praf pe „tricolori”: „Sunt limitați. Mi-e milă de ei!” + „Coman se chinuie în România, ce să facă în Anglia?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
499416633909061
Stefana Dincă  •  17 Noiembrie 2019, 10:29

De cand se joaca din 4 in 4 zile, antrenorul nationalei nu mai are timp sa formeze o echipa! Fiecare jucator joaca ceea ce stie de la echipa de club! Antrenorul il ia fara sa faca si el trasee, sa stie unde sa dea mingea, etc. Alta data antrenorul nationalei avea la dispozitie o saptamana pentru a pregati un meci! Cred ca ar trebui in campionat, toate echipele sa aiba aceeasi tactica, acelasi registru, pentru ca la nationala sa stie ce sa faca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează