FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Pancu îi desființează pe „tricolori”: „Nu leagă trei pase. Nici Mircea Lucescu nu are ce face cu acești jucători”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 16:10

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, i-a criticat pe jucătorii naționalei după eșecul României în fața Suediei, scor 0-2. Totuși, echipa noastră se mai poate califica la EURO 2020 dacă va câștiga barajul de la Liga Națiunilor. 

„E o culpă generală, începând cu jucătorii, ei sunt principalii responsabili, cred că până la urmă aceasta e valoarea, nu putem fi peste Norvegia şi Suedia. Nu am cultivat nimic în ultimii 20 de ani şi am ajuns la nivelul acesta. 

A fost o diferenţă prea mare pe teren, prea bine organizaţi arătau ei, prea primii la minge! Când vroiau să dribleze, driblau, când vroiau să centreze, centrau, noi nu găseam trei pase consecutive. Contra a fost curajos, dar la meciurile importante e greu să joci cu doi atacanţi, pierzi mijlocul terenului," a declarat Pancu, conform TV Digi Sport. 

Întrebat ce antrenor i-ar putea locul lui Cosmin Contra, Pancu a răspuns: Au profil bun şi Şumudică, şi Hagi, şi Petrescu, dar problema mare e la jucători. Nici Mircea Lucescu nu are ce face cu ei”.

„Noi nu avem lideri, nu avem un lider în teren. Lider înseamnă Rădoi”  
- Daniel Pancu 

Vezi și:

Pancu a răbufnit la finalul meciului cu Pandurii: „La victorii, suntem primii pe la televizor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
klauz
klauz  •  17 Noiembrie 2019, 13:47

Acesti "jucatori" care sunt la nationala, in afara de Tatarusanu, nu ar face fata in esalonul trei din Anglia si probabil nici in al patrulea. "Decar" e pacaliciul Ianix, asta nu ar avea loc in Anglia nici in esalonul sase, iar in sapte, cu bafta doar. Cred ca v-ati lamurit toti ca Ianix Hagi nu are nici o treaba cu fotbalul. asa slaba cum e liga 1, daca nu avea tac-su echipa, Ianix nu juca in ea. Sigur nu-si gasea echipa nici in a doua, ar fi trebuit sa mearga la Axiopolis in divizia C, de picat in judeteana... Nu stie fotbal, pur si simplu. Dar nici ceilalti nu stiu...

100002473541087
Danut Ognean  •  17 Noiembrie 2019, 12:22

are dreptate pancone

marian0904
marian0904  •  16 Noiembrie 2019, 19:47

In vremea academiilor de fotbal, jucatorii de pe la noi sunt la nivelul claselor primare in privinta tehnicii de baza. Poate sunt unii isi pun speranta in Under 21. Si pe acolo vedem aceleasi greseli, asa ca va fi greu sa se obtina o calificare la CM. Trebuie pornit de jos, de la cei mici.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează