FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // VIDEO Cristi Pulhac: „Și noi, old boys, am fi avut două ocazii cu Suedia” + îl atacă pe Cosmin Contra

Articol de , - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 22:16

Cristi Pulhac (35 de ani) a vorbit despre infrângerea României, scor 0-2 împotriva Suediei, în cadrul meciului organizat în memoria lui Didi Prodan în Chiajna.

  • România a pierdut cu Suedia și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare.

Păi dacă facem o selecție de la old boys am fi avut și noi două ocazii cu Suedia. Am fost la meci și am plecat supărat. Putem mai mult, dar cineva trebuie să-i instruiască pe jucători.

Toți au jucat prost și avem același discurs. Mai așteptăm doi ani, patru ani. Ca antrenor, când ajungi la lot, trebuie să fii imparțial, să faci selecția corectă, indiferent unde ai jucat. Nu am înțeles titularizarea lui Mogoș, nu era momentul să joace acum, cu Suedia.

Trebuie lăsate orgoliile deoaparte la nivelul ăsta, să ajutăm naționala. Toți vorbesc despre șansa din Liga Națiunilor, dar noi n-am făcut niciun meci strălucit în campania asta. Toată lumea e de vină. Și cei de sus, nu doar Cosmin. Și eu am întâlnit antrenori orgolioși care au pierdut din cauza asta”, a declarat Pulhac.

Match preview Clinceni - Dinamo

VEZI ȘI:

România - Suedia 0-2 // GALERIE FOTO Eveniment în memoria lui Didi Prodan » Raț, Niculae sau Cristi Pulhac dau de pământ cu România și Cosmin Contra: „Nu mai avem valoare! Selecția trebuie făcută imparțial!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  17 Noiembrie 2019, 07:12

Pulhac, cred ca se referă la neutilizarea lui Nistor, pe tot parcursul meciului. Știm foarte bine ca Contra n-ul inghite pe Nistor. Cred ca a fost adus la Națională, presat de cei din presa și de jocurile bune care le-a făcut.altfel niciodată nu pupa Nistor Naționala cu Contra.

pierrecardin
pierrecardin  •  17 Noiembrie 2019, 05:57

pulhac are 3 meciuri la nationala mare si 6 la cea mica. mai usor cu pianul pe scari :))

maccsero
maccsero  •  17 Noiembrie 2019, 00:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează