FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA - SUEDIA 1-0

ROMÂNIA - SUEDIA 1-0 // Chipciu, acid la interviuri: "Așa e în România, joci bine un meci și dai gol - ești Maradona"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 23:53

Alexandru Chipciu, 28 de ani, a fost cucerit de atmosfera de la Craiova și le-a transmis un mesaj celor care îl dau ca și plecat de la Anderlecht.

"Este un nou început pentru noi, îmi aduce aminte de perioada cu domnul Pițurcă, pierdeam foarte greu. Sperăm să o ținem așa și în meciurile oficiale, să nu zicem iar că suntem cea mai bună echipă și apoi să fim criticați că nu ne ridicăm la așteptările oamenilor. Trebuie să muncim tot așa, să ne dăruim. Știm că Suedia n-a venit cu toată echipa, dar are jucători buni. Am aratat că ne putem lupta la un anumit nivel cu formații bune.

Stadionul este un frumos, atmosfera a fost senzațională. Peste tot unde am jucat în România am fost susținuți. Le mulțumim!

Terenul a fost greu, dar am zis că nu e bine să ne plângem", a declarat Chipciu.

Despre situația de la Anderlecht

 "Sunt doar tâmpenii zvonurile conform cărora m-ar da afară Anderlecht. Am avut probleme personale, am jucat 4 din ultimele 6 meciuri. Am un nou rol acolo, de fundaș dreapta. Anul trecut eram jucător-cheie acolo, sus, acum sunt un jucător util.

Așa e mereu în România, joci bine un meci și dai gol ești Maradona, joci mai slab ești cel mai slab", a punctat Chipciu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
mountytoma
mountytoma  •  28 Martie 2018, 13:53

norocul tau chipciule este ca tu nu joci niciodata bine asa ca nu te jigneste nimeni comparandu-te cu Maradona! tu esti in competitie mereu cu banel nicolita, cel mai slab si totusi nu cel mai slab :-)

1461177693935533
Sorin Gane  •  28 Martie 2018, 13:00

Apropo de mentalitate romanesca in fotbal -- jocul nationalei e cam jalnic dar suntem CAMPIONI MONDIALI LA PASE CU CALCIIUL !

1461177693935533
Sorin Gane  •  28 Martie 2018, 12:58

Din pacate are perfecta dreptate , exista aceasta mentalitate paguboasa la noi , atunci cind un oarecare jucator face un singur meci grozav sau da vreun gol mai deosebit , e ridicat in slavi , mai ales de presa , de parca ar fi facut cine stie ce lucru nemaipomenit si nemaivazut -- pe urma i se suie si fotbalistului la cap si chiar se crede unicat -- spre dezavantajul lui si al tuturor .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează