FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 1-0

ROMÂNIA - SUEDIA 1-0 // Cosmin Contra e nemulțumit: "Toți s-au plâns după meci"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 23:39

Cosmin Contra, selecționerul României, e încântat de jocul elevilor săi din victoria cu Suedia, scor 1-0, dar se plânge de gazonul de pe "Ion Oblemenco".

"E un teren foarte greu. Toți s-au plâns de gazon după meci. Am luptat, ne-am dorit victoria și am reușit. Nu pot decât să îi felicit. Imediat după victoria din Israel am pregătit acest meci. Au fost zile în care ne-am adaptat la diverse probleme de joc din cauza timpului. În Israel am avut 36 de grade, am jucat pe un teren bun, apoi am revenit în România și ne-am pregătit pe sintetic, în balon. Le-am spus băiețior că trebuie să ne adaptăm la acest gazon și să trecem peste orice problemă. 

Astăzi am făcut un meci mai complet decât în Israel. Toată lumea a respectat sarcinile de joc. Nu le-am lăsat oportunități adversarilor. Îi felicit pe băieți", a declarat Contra la Pro X.

...despre schimbări: "Am fost inspirat în aceste două meciuri. Sper să rămân așa în continuare. Trebuie să fiu așa și în viitor. Le-am zis băieților astăzi că trebuie să ne luptăm cu ei. Să ne sacrificăm"

...despre atmosferă: "Săpunaru chiar a zis înainte de meci că e o atmosferă de vis pe stadion. Dacă am avea astfel de fani în spate la fiecare meci, sigur am ajunge departe. Sperăm să închegăm o echipă bună și să avem încredere. Astăzi nu am țipat așa mult ca în Israel, băieții au respectat sarcinile tactice"

...despre naționala U19: Nici nu le-am spus de rezultatul celor de la U19. Noi am văzut meciul cu staff-ul, în vestiar. Din păcate, lipsa de experință și tinerețea și-au spus cuvântul. A fost un moment de rătăcire al lui Moruțan, dar toți băieții merită felicitați pentru efort, pentru dăruire"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
306640699727631
Nae Ionescu  •  28 Martie 2018, 11:47

DOMNULE CONTRA CHIAR TI-A PLACUT MECIUL ASTA DE DOI LEI? ITI GARANTEZ CA DACA INTRA SI MAN SI COSTACHE SI MALUTAN SI ALTII FACEAU TREABA LA FEL. POATE MAI BINE. UN JOC DE DOI LEI CU NOROC. SUEDEZII AU VENIT CU REZERVELE ASA CA SA NE RESPECTE SI ABIA I-AM BATUT CU JUCATORI SMECHERI DE SMECHERI . PUTINA CRAVASE PE EI ASTA AI FACUT IN REST LA FEL CA DAUM. DAR DAUM ERA SI SANTAJAT SI AVEA DE-AFACE CU O GRAMADA DE PROSTI. LA TRENINGURI SI INVERVIURI DE DOI LEI PLUS CEVA GRATARE CU MANELE NU II INTRECE NIMENI. CE VISEAZA JUCATORUL ROMAN? UN CONTRACT IN ARABIA SI APOI SA SE BAGE PE LA FEDERATIE SA ISI DESCHIDA UN BUSINESS SA FIE SI EL SEF. ATIT. IN REST LA FEL CA DAN PETRESCU CARE ANTRENEAZA CA SA ARATE EXACT CUM NU TREBUIE SA ANRENEZI. PE VREMURI MAI AVEAU CEVA SCOLI SI ERAU CU STAIF AZI SMECHERI CU FREZE SI CU CLEIURI PE PAR. ***. MDA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  28 Martie 2018, 00:01

daca era teren bun 10 va dadeau suedezii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează