FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // Cosmin Contra, decizie de ultimă oră » L-a lăsat pe Andrei Burcă în afara lotului: CFR a înroșit telefoanele la FRF!

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 15:22

Cosmin Contra (43 de ani), selecționerul României, a luat decizia de a nu-l include în lot pe Andrei Burcă (26 de ani, fundaș central), fotbalistul celor de la CFR Cluj, pentru partida cu Suedia. Clubul din Gruia a luat foc la auzul veștii!

Cu doar câteva ceasuri înaintea partidei decisive cu Suedia, selecționerul a luat încă o decizie care creează tensiune în vestiarul naționalei.

După episoadele Mitriță, Radu și înjurăturile la adresa lui Pușcaș, care au produs stupoare, selecționerul mai adoptă încă o decizie controversată, care tulbură liniștea reprezentativei cu numai câteva ore înaintea duelului decisiv cu Suedia. 

Este vorba despre faptul că a decis să-l lase complet în afara lotului pe Burcă, singurul jucător dintre cei convocați care nu va apărea pe foaia de joc a meciului de diseară! 

Contra a avut de ales între Iulian Cristea și stoperul lui CFR Cluj, preferând finalmente să-l păstreze în cărți pe fundașul de la FCSB. 

CFR și-a pierdut răbdarea

Surse de la lot indică faptul că Burcă ar fi fost șocat și debusolat de decizia neașteptată a antrenorului, iar oameni din conducerea lui CFR Cluj ar fi luat foc la aflarea veștii, înroșind deja telefoanele cu federația pentru a cere explicații plauzibile vizavi de trimiterea în tribună a jucătorului.

Scena se întâmplă într-un moment în care Burcă a prins un sezon excelent până acum în tricoul campioanei, a avut prestații remarcabile inclusiv în cupele europene, dar selecționerul n-a găsit încă prilejul să-i ofere debutul la echipa națională.

Mai mult, l-a ignorat la „dubla" naționalei din urmă cu o lună, când l-a chemat de urgență doar forțat de împrejurări, după accidentarea lui Chiricheș în Feroe. Iar acum îl aduce la lot și-l lasă în afara foii de joc!

ROMÂNIA - SUEDIA // Cosmin Contra, decizie de ultimă oră » L-a lăsat pe Andrei Burcă în afara lotului: CFR a înroșit telefoanele la FRF!

Andrei Burcă, la prezentarea de la CFR

ROMÂNIA - SUEDIA » ECHIPELE PROBABILE

România: Tătărușanu - Benzar, Nedelcearu, A. Rus, Bancu - T. Băluță, R. Marin - Deac, Stanciu, Mitriță - Pușcaș 
Rezerve: Lung jr., F. Niță, Toșca, F, Coman, I. Hagi, Keșeru, Nistor, Cristea, Alibec, Budescu, Mogoș, Cicâldău 
Antrenor: Cosmin Contra

Suedia: Olsen - Lustig, Lidelof, Granqvist, Bengtsson - Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg - Quaison, Berg 
Rezerve: Danielsson, Guidetti, Johnsson, Svensson, Helander, Isak, Kraft, Gagliolo, Tankovici, S. Andersson, Sema, Nordfeldt
Antrenor: Janne Andersson

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO+FOTO Cosmin Contra, iritat când a fost întrebat despre neconvocarea lui Ionuț Radu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  15 Noiembrie 2019, 21:02

DECI TITULAR MOGOS, DOAMNE-AJUTA! DAR SA RENUNTI LA BURCA, OM AL LUI CFR APROAPE TRIPLA CAMPIOANA A ROMANIEI...MACAR ASA DE RESPECT TOTUSI...

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  15 Noiembrie 2019, 18:56

Contra saracul n-a avut de ales, stie ca ciobanul infractor ii va lua gatul si va asmuti asupra lui toate cohortele de pseudojurnalisti daca nu-i baga gloabele fecesebiste. Ce era sa faca Contra? Decat sa si-o ia *** de la slujitorii ciobanului, mai bine a mai luat o petarda fecesebista

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caoradea
caoradea  •  15 Noiembrie 2019, 18:22
Postat de Nick Rasu pe 15 Noiembrie 2019, 17:58

Va luati de Contra degeaba... are mana libera sa aleaga cine joaca si cine nu joaca... sanse de calificare tot sint...pana atunci nu mai vorbiti prostii, lasatil sa-si faca treaba. Daca ne uitam la grupa in care sintem si la ce jucatori avem...si tot mai sint sanse de calificare, eu zic ca a facut o munca buna..

Sanse ar mai fi in Liga Natiunilor. Din grupa asta ma indoiesc ca putem aa ne calificam. Dar aunt de acord cu tine sa fie laaat Contra in pace, nu el joaca, nu eate de vina dc astia nu au valoare.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează