FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // Cosmine, ai uitat titularii pe bancă? Cum arată echipa de top pe care Contra a ignorat-o! Puteau rezervele României să bată Suedia?

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 22:53

Selecționerul Cosmin Contra a surprins pe toată lumea cu primul „11” trimis în meciul decisiv contra Suediei, în care a folosit un sistem 4-4-2, față de 4-2-3-1 pe care l-a utilizat până acum. 

Echipa de start a României: Tătărușanu - Mogoș, Rus, Nedelcearu, Bancu - Deac, Stanciu, Băluță, Mitriță - Pușcaș, Keșeru 

„Tricolorii” au intrat la pauză cu un handicap de două goluri, necontând prea mult în ofensivă. Mai mult, apărarea noastră a avut serios de suferit, ținând cont că am avut în teren doar 3 jucători cu abilități defensive: Rus, Nedelcearu și Băluță. 

Pe faza ofensivă, Contra a ales să nu-l folosească pe Florinel Coman, unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. Pe postul său a jucat Alexandru Mitriță. Nici Constantin Budescu, un alt fotbalist cerut de mulți în echipă, n-a fost folosit.

Naționala a avut pe bancă jucători buni, care ar fi putut oricând să atace decisiv într-un asemenea meci. 

GSP vă prezintă cum ar fi putut juca „tricolorii” dacă foloseau rezervele. 

Echipa rezervelor: Niță - Benzar, Burcă, Cristea, Toșca - R. Marin, Nistor - I. Hagi, Budescu, Fl. Coman - Alibec 

Scrie părerea ta la comentarii! Cu ce „11” ai fi început partida cu suedezii? Ar fi putut aduce rezervele de azi un plus față de titularii trimiși pe teren de Contra.

Rezervele României puteau face mai multe decât titularii?

DA
NU

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA // FOTO Vasile Mogoș, eroare decisivă la debutul în națională + Cum am luat golurile fază cu fază

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
762090710588038
Cornel Bold  •  16 Noiembrie 2019, 10:16

Tătărusanu-Benzar, Burcă, Nedelcearu, Bancu-T. Băluță,Stanciu-Nistor, Budescu, Florinel Coman-Alibec. Câteva explicații: - Tătărușanu rămâne Tătărușanu -Băluță a fost destul de bun, iar Stanciu poate face ambele faze - cuplul Budescu-Alibec dă cel mai bun randament doar dacă joacă împreună - Nistor și Coman sunt cei mai în formă jucători și nu pot lipsi din echipa națională. - Ianis, Mitriță și Pușcaș rămân rezervele de lux; introduși după pauză pot oricând întoarce soarta unui meci.

2521547811404246
Doru Balan  •  16 Noiembrie 2019, 09:36

poate totusi Tatarusanu....dar putem sa aducem toata Liga 1 ,aceasta ne este valoarea(batem numai echipe mici !!).Romanul nu rezista in regim de mare efort( sau nu vrea).Cred ca si conditia fizica a contat pe linga celelalte. Pacat !!

radu876
radu876  •  16 Noiembrie 2019, 07:44
Postat de digei pe 15 Noiembrie 2019, 23:56

Adica intra Coman si ramanea pe banca Mitrita? Bine frate, stai jos. Marea perla a lui Becali a jucat 40 de minute. Ce-a facut? Nimic, zero barat. Normal, suedezii nu se dau la o parte cum fac asazisii "adversari" din Liga I, sa dea "perla" gol dupa gol. La tineret Man ce-a facut? Nimic. Jucatori umflati de Becali, impresari si de cativa jurnalisti de la un anumit trust, cel care transmite meciurile Nationalei. Poate au cota parte la vanzare.

las că a jucat bine comanu. nu a dat gol, așa că nu i-a mai crescut valoarea din 10 în 10, ci din 5 în 5. cred că e la 75 acu. sau 85?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează