FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

ROMÂNIA - SUEDIA // Gigi Becali îl face praf pe Contra: „Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru?! Habar n-ai de fotbal!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 09:36

Gigi Becali s-a enervat teribil pe Cosmin Contra și pe șefii FRF pentru că Florin Tănase (24 de ani, mijlocaș) și Ionuț Panțîru (23 de ani, fundaș stânga) n-au fost convocați pentru dubla cu Suedia și Spania.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.
  • Ambele meciuri vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Merita să fie Tănase, normal că merita să fie, trebuia să îl convoace la echipa națională. Merita să fie și Panțîru. Cum să nu-l iei pe Panțîru?! E cel mai bun fundaș stânga din Europa și tu nu îl convoci! Asta înseamnă că nu știi fotbal! Nu e răutate, e necunoștință. Înseamnă că nici cei din Federație nu știu fotbal, nu cunosc.

Păi, dacă știau fotbal se găsea unul să-i spună lui Contra: «Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru?!». Asta înseamnă că nu știu fotbal. Contra nu e un om rău, dar nu știe fotbal sau să vedem dacă nu știu eu. O să vedem peste câteva luni, sau peste un an. Și dacă eu nu știu fotbal, îmi cer iertare”, a spus Becali la TV Digi Sport.

12 meciuri,toate ca titular, a jucat Ionuț Panțîru pentru FCSB în acest sezon din Liga 1

22 de partidea evoluat Florin Tănase pentru FCSB în toate competițiile, reușind 3 goluri și 4 pase decisive

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

4 ZILE PÂNĂ LA ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO Ionuț Nedelcearu a uitat de unde a plecat: „Ar fi un pas înapoi să mă întorc în România” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
shark_34
shark_34  •  13 Noiembrie 2019, 13:51
Postat de j0k3r pe 13 Noiembrie 2019, 07:03

Sa spui ca pantaru e peste bancu arata ca nu ai treaba cu acest sport. Tu esti din ala de a votat psd, asa e?

nu confunda afinitatea pt CSU Craiova,cu valoarea individuala a unui jucator.Pantaru e peste Bancu pe care il surclaseaza lejer la viteza,tehnica si ambitie in joc(alearga de rupe sa-si recupereze mingea daca o pierde-putini jucatori fac asta).

nealiniatul
nealiniatul  •  13 Noiembrie 2019, 08:34
Postat de j0k3r pe 13 Noiembrie 2019, 07:03

Sa spui ca pantaru e peste bancu arata ca nu ai treaba cu acest sport. Tu esti din ala de a votat psd, asa e?

Ha ha. Da, asa este. Am votat PSD. Se pare ca tu nu prea ai treaba nici cu politica si nici cu fotbalul. Daca votam PSD, trebuia sa fiu cu Bancu. Doar joaca la echipa lor. Pantiru are 23 de ani si joaca foarte bine. Sigur, mai are multe de invatat. Bancu are 27+ ani si nimeni de afara, din fotbalul adevarat nu este interesat sa-l transfere. Oare de ce? Daca ai sti jocul asta, ai vedea ca Bancu nu este niciodata unde trebuie. Este doar o struto-camila, nici fundas , nici atacant. Un fel de Steliano Filip impins ca si ala. Sigur, fotbalist bun pentru meciuri cu Voluntari si restul, dar nu de Nationala.

j0k3r
j0k3r  •  13 Noiembrie 2019, 07:03
Postat de nealiniatul pe 12 Noiembrie 2019, 23:53

O fi Jiji mai slobod la gura, dar citeodata le mai nimereste. Tanase e o varianta, dar deocamdata acolo sunt altii mai buni. Dar Pantiru nu trebuia sa lipseasca. Este clar peste Bancu. Mult si mai poate creste. Bancu nu este de nationala nici ca mijlocas lateral si nici ca fundas. Posibil sa fie impins pe filiera Rotaru - Gane. Pina si Piturca a vazut asta si a incercat sa il impinga la nationala mijlocas central.

Sa spui ca pantaru e peste bancu arata ca nu ai treaba cu acest sport. Tu esti din ala de a votat psd, asa e?

Vezi toate comentariile (62)
Comentează