FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA, MARȚI, 27 MARTIE, 21:30, PRO TV, GSP.RO

ROMÂNIA - SUEDIA // Modificare de ultim moment pregătită de Cosmin Contra: ce inovație pregătește în primul "11"

Articol de , - Publicat luni, 26 martie 2018 11:26

Cosmin Contra studiază varianta să-l aşeze lângă Bancu în flancul stâng pe colegul acestuia de la Ştiinţa, Alexandru Mitriţă.

Oltenii care vor alege să susţină marți seară naţionala României ar putea fi întâmpinaţi cu o mare surpriză.

Pe lângă Nicuşor Bancu, ce şi-a câştigat deja un loc de titular ca fundaş stânga, Cosmin Contra i-ar putea oferi mai mult credit lui Alexandru Mitriţă, un alt fotbalist de succes al Craiovei de acum. Fie din startul partidei, fie de la începutul reprizei a doua, după ce autorul pasei fantastice de la golul victoriei cu Israel marcat de Ţucudean a intrat la Netanya în minutul 61, în locul lui Grozav.

Juveţii ar putea avea banda stângă a "tricolorilor" în partida revanşei, după 24 de ani, cu Suedia. "Guriţă" a sesizat că a existat mai multă viteză cu Bancu şi cu Mitriţă în acel flanc, de unde a sosit faza ce-a făcut diferenţa în Ţara Sfântă.

Nicuşor poate beneficia de momentul bun pe care-l trăieşte şi la echipa de club, lui Contra i-a plăcut mult de el şi are de gând să-l mai forţeze ca fundaş stânga, în detrimentul lui Alin Toşca şi Cristi Ganea, alte soluţii folosite în acea zonă.

"Nu mi-a fost frică să-l bag pe Bancu fundaș stânga în Israel. Eu l-am urmărit. A fost foarte bun la Craiova și a crescut pe faza defensivă. Aveam nevoie de incursiunile lui. A făcut un meci bun"
Cosmin Contra, selecţioner România

2 selecții
a strâns Bancu la naţională, după cele 90 de minute din Israel mai având 24 în Danemarca (1-1)

4 goluri
și 5 assist-uri are Bancu în 30 de meciuri în acest sezon pentru Craiova

  • România - Suedia se joacă marți, de la 21:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
maxp
maxp  •  27 Martie 2018, 11:26

Mie-mi plac declaratiile lui Contra, de genul "nu mi-e frica", "nu mi-a fost frica", el convoaca pe oricine, e un curajos, ce mai! Atata tot ca i-a fost frica sa joace cu linia de mijloc mai sus de mijlcoul terenului, sa le ceara jucatorilor sa joace cu mingea jos, sa incerce sa creeze ceva. In rest e foarte bine ca nu ii e frica, observ totusi ca ii e frica sa cheme jucatorii cei mai buni pe care ii are la dispozitie.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Martie 2018, 17:17

Credeam că joacă cu o minge pătrată !!!

observator_federal
observator_federal  •  26 Martie 2018, 15:32
Postat de observator_federal pe 26 Martie 2018, 14:51

Despre cazul FC Argeș știi ceva, sau nu intră în discuție ea nefiind contracandidată a Fîcîsîbî? Ce categorici sunteți voi când vorbiți despre alte echipe...

"în vara anului 2017 s-a recuperat brandul si palmaresul, atribuindu-le clubului SCM Pitești, devenind astfel în FC Argeș". ?!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close