FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // Vasile Mogoș, debut într-un meci cu miză uriașă! Contra l-a trimis în locul lui Romario Benzar

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 19:53

România și Suedia joacă astăzi, de la 21:45, un meci decisiv pentru calificarea la EURO 2020. Vasile Mogoș (27 de ani) va debuta în tricoul primei reprezentative.

Fundașul dreapta al celor de la Cremonsese a fost soluția aleasă de Cosmin Contra pentru a-l înlocui pe Romario Benzar în echipa de start. 

Mogoș a fost convocat în premieră la „dubla” cu Insulele Feroe și Norvegia, din luna octombrie, dar nu a fost introdus niciun minut pe teren.  

Echipa de start a României: Tătărușanu - Mogoș, Rus, Nedelcearu, Bancu - Deac, Stanciu, Băluță, Mitriță - Pușcaș, Keșeru

Imnul României cântat de 45.000 de oameni înaintea meciului cu Suedia

CINE E VASILE MOGOȘ?  

Plecat de la vârsta de 6 ani din România în Italia, unde s-a stabilit cu familia, tata, mama, fratele și cele trei surori, Vasile Mogoș a luat-o de jos în fotbal, din liga a cincea. Acum joacă la Cremonese, în Serie B.

Mogoş a ajuns în Italia în 1999 şi a început fotbalul la o academie din San Damiano. În toată cariera a evoluat doar în ligile inferioare din Italia, la Asti, Real Vicenza, Delta Port Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli şi, acum, la Cremonese. 

Fotbalistul a fost la un pas să ajungă la FC Vaslui, în 2007, fiind dorit de Dorinel Munteanu, dar transferul a căzut.   

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // Ambasada Suediei din București, mesaj amuzant înainte de meciul cu România: „Declar pe propria răspundere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
olaru_andrei
olaru_andrei  •  15 Noiembrie 2019, 22:49

Nu se poate sa te prezinti in acest hal la un meci decisiv, pana si Feroe a rezistat mai bine in fata Suediei! Sa fim seriosi, Suedia nu a arata ca o maaare echipa,este pracmatica si atat! Tactica proasta a unui antrenor de 2 bani, fara nicio mare performanta sau mare experienta! Pentru a nu stiu cata oara se schimba sistemul de joc si posturile jucatorilor! Jucatorii sunt vraiste, nu mai pun nici macar 1 gram de suflet pentru nationala!!! MERCENARI. Bai nene, sa nu ai putin orgoliu si daruire cd joci ACASA in fata a 50000 de oameni in tribune ?!?!?! nu mai vbesc de milioanele din fata televizoarelor! Mi-e efectiv scarba de ei! DE TOTI!!! 'Reconstruim' de 15 ani, dar insistam mereu cu aceeasi expirati plafonati! Sa bage copiii de 19-24 de ani si sa-i lase sa joace 4 ani impreuna! asa poate o sa cream legaturi de joc si vom avea vr'o sansa peste ani!! FRF si toata gloata de acolo nu are nicio viziune !!! Toate echipele nationale ale altor tari merg de la U15 pana la seniori cu acelasi sistem de joc, pai aia micii se incadreaza perfect in echipele reprezentative, ca au automatisme, locuri bine stabilite, etc!!! Alooo, Burleanu, pai sa vina unu de pe strada sa va dea idei? Penibililor!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Noiembrie 2019, 21:38

coman.budi ??? suntem papapa

1502525783399990
Cornel Solomon  •  15 Noiembrie 2019, 21:29
Postat de urdea2022 pe 15 Noiembrie 2019, 20:31

Benzar este unul dintre putinii jucatori din nationala care centreaza constant in careu si o face destul de bine, insa nu joaca la echipa de club, surprinzatoarea titularizare a lui Mogos este astfel explicata. Mergem pe mana lui Contra, importanta este atitudinea pe care o vor avea tricolorii, sper sa le plateasca pe teren “sudejilor” (vorba lui nen’su Dinu) jignirile aduse. HAI ROMANIA!

De acord. Niciodată nu l-am plăcut p pe acest "Benzinar". Cu Norvegia, ne-a curățat.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close