FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO + FOTO Fanii „tricolori” au aprins din nou torțe pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 20:11

România și Suedia se înfruntă acum în preliminariile EURO 2020. Fanii „tricolori” au aprins din nou torțe în tribunele Arenei Naționale. 

Federația Română de Fotbal a dispus măsuri excepționale de securitate pentru a preîntâmpina noi probleme cu fanii de pe Arena Națională. Filtrele suplimentare nu au avut efect. Imediat după golul de 1-0 marcat de Berg în minutul 18, mai multe torțe au fost aprinse într-una din peluze, iar „centralul” italian Orsato a întrerupt partida pentru câteva clipe.

Din nou probleme

România a avut porțile închise la meciul cu Norvegia din preliminarii din cauză că doi suporteri români au sărit pe gazon la meciul cu Spania, iar înainte de aceste incidente au existat mai multe scandări xenofobe și petarde aruncate în teren. În plus, România era recidivistă la acest capitol și era aproape imposibil să scape de sancțiunea Comisiei de Disciplină a UEFA.

Imnul României cântat de 45.000 de oameni înaintea meciului cu Suedia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // Ambasada Suediei din București, mesaj amuzant înainte de meciul cu România: „Declar pe propria răspundere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
spartcapus
spartcapus  •  18 Noiembrie 2019, 00:43

Petarde, torţe, scandari xenofobe! Toate ilegale! Sunt unii atat de prosti, de ***, incat te lasa fara cuvinte! Doar traim in tara lui Dragnea si a celebritatilor de Videle...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  17 Noiembrie 2019, 20:06

Primate fara creier

pierrecardin
pierrecardin  •  17 Noiembrie 2019, 05:58
Postat de bruta_din_popesti_leordeni pe 16 Noiembrie 2019, 01:25

Asa echipa, asa „suporteri”. Si englezii i-au avut pe ai lor in anii 70-80, dar au pus tunurile cu apa pe ei si i-au inchis in custi. Au umplut puscariile cu ei, iar acum au scapat de ei. Cu *** astea nu se poate altfel, astia pana nu-si fac numarul de huliganism nu se lasa si nu le pasa de urmari. Din cauza catorva sute, poate mii de derbedei sa sufere toti suporterii romani care poate ca ar vrea sa-si vada echipa, e totusi prea mult. La *** cu *** astea

In Anglia huliganismul este in floare astazi, in 2019. Se vede ca habar nu ai despre ce vorbesti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează