FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

VIDEO „Să vină banii la băieți” » Cu Stoichiță de față, „tricolorii” U19 și-au cerut răsplata după victoria care i-a dus la Campionatul European

România U19 a sărbătorit victoria împotriva Croației // foto: frf.ro
România U19 a sărbătorit victoria împotriva Croației // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 11:01 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 11:34

După victoria cu Croația din Turul de Elită pentru calificarea la Campionatul European, scor 2-1, jucătorii din reprezentativa U19 a României au scandat „să vină banii la băieți”.

Sâmbătă, naționala U19 a obținut biletele pentru Campionatul European din vară, care va avea loc între 18 iunie și 1 iulie 2022, în Slovacia.

Ziua ideală a tinerilor „tricolori” a început cu o victorie mare, 2-1 cu Croația, și a continuat cu remiza dintre Islanda și Georgia, 1-1, care a pecetluit soarta calificării. România este prima în grupa 4 a Turului de Elită și nu poate pierde fotoliul de lider, astfel că se va număra printre cele 8 naționale participante la Europeanul U19.

Mihai Stoica, despre inaugurarea noului Giulești: „Sunt dezamăgit că n-am fost invitat”
INAUGURARE GIULEȘTI
Mihai Stoica, despre inaugurarea noului Giulești: „Sunt dezamăgit că n-am fost invitat”

VIDEO » Cum au sărbătorit jucătorii României U19 victoria cu Croația: „Să vină banii la băieți”

Victoria împotriva croaților a adus o fericire nemărginită în tabăra României. Jucătorii s-au bucurat energic în vestiar și au scandat, în repetate rânduri, „să vină banii la băieți”.

În încăpere se afla și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, ceea ce sugerează faptul că „tricolorii” aveau promisă o primă în eventualitatea calificării. 

Imaginile au fost publicate de unul dintre „tricolori”, Luca Mihai (mijlocaș central, 18 ani), înlocuit după doar 29 de minute cu Nicolas Popescu în meciul împotriva croaților.

„Suntem fericiți cu toții, nu știu dacă a văzut toată lumea videoclipurile în care ne bucuram, atât la stadion, apoi și la hotel, când am aflat rezultatul celorlalte echipe. E o fericire de nedescris, o mândrie foarte mare”, a reacționat Rareș Ilie după calificarea matematică a României.

„Cum mă simt acum? Am un sentiment de fericire pe care nu l-aș putea exprima prin cuvinte. E probabil cea mai grea întrebare pe care aș fi putut-o primi”, a spus și portarul Robert Popa.

Mai multe știri despre reprezentativele României: 

Au scris istorie! Recordul bifat de România U19, după calificarea la Euro 2022

Întăriri pentru Edi Iordănescu! 4 nume noi la antrenamente » Anunțul FRF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tivireli
tivireli  •  27 Martie 2022, 23:51

Nu vorbiti aiurea, pt ca nu stiti ce se simte in acel moment de bucurie. Era doar o gluma. Primele sunt mai mult simbolice, si oricum le primeau, pentru ca asa se stipuleaza in contract. Fiti siguri ca era ultimul lucru la care se gandeau baietii in timpul meciuluiu.

ovydyusb
ovydyusb  •  27 Martie 2022, 15:40

Cine dracu' este "stoichita"?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cirus11
cirus11  •  27 Martie 2022, 12:44

Total scarbos.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează