FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

ROMÂNIA U21 // Adi Mutu a fost validat la România U21! EXCLUSIV Detaliile contractului + Ce i-a spus Răzvan Burleanu

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 17:03

Adrian Mutu (41 de ani) a fost aprobat azi în unanimitate în Comitetul Executiv al FRF și urmează să fie anunțat ca noul antrenor al echipei naționale de tineret.

Președintele Răzvan Burleanu urmează să aibă o întâlnire în următoarele zile discuția finală cu Adrian Mutu. Din informațiile GSP.RO, contractul lui Adi Mutu va fi pe un an și jumătate. Obiectivul „Briliantului” va fi calificarea României la EURO 2021. Dacă „tricolorii” nu se vor califica la turneul final, contractul lui Mutu va fi reziliat.

Clasament Grupa 8

Răzvan Burleanu: „Trebuie să califice naționala”  

După Comitetul Executiv al FRF, Răzvan Burleanu a susținut mai multe declarații și a vorbit despre Adrian Mutu și numirea acestuia ca selecționer.

„Cel mai important subiect este cel legat de validarea lui Adrian Mutu ca selecţioner. E antrenorul care trebuie să califice echipa naţională de tineret la următorul Campionat European, din 2021. Directorul tehnic care este şi preşedinte al Comisiei Tehnice, (n.r. Mihai Stoichiță) a venit în faţa Comitetului Executiv cu această propunere. Adrian Mutu a fost varianta susţinută de către Comisia Tehnică.

Am avut o discuţie preliminară în această dimineaţă cu Adrian Mutu. I-am prezentat care sunt obiectivele, care este staff-ul pe care îl va avea la dispoziţie și toate condiţiile în care va colabora cu FRF.  I-am spus trebuie să califice naționala la Campionatul European.

Astăzi sau mâine dimineaţă o să mă văd cu el, pentru a discuta termenii contractului dintre el şi FRF. Urmează ca mâine, cel mai probabil, să organizăm o conferinţă de presă, iar el şi directorul tehnic să răspundă tuturor întrebărilor”, a declarat Răzvan Burleanu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Ioanițoaia se întreabă dacă instalarea lui Mutu n-a fost pripită: „E suficient un meci pentru ca tribuna să-și aducă aminte că Mutu a fluierat în biserică”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
markksson
markksson  •  15 Ianuarie 2020, 07:05

Intrebarea este: cine valideaza Comisia Tehnica? Nu ma pot hotara daca este "praf si pulbere" sau "praf in ochi".

spritz123
spritz123  •  14 Ianuarie 2020, 19:09

sa vezi acum teste anti-doping la echipa..10 jucatori pe meci

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  14 Ianuarie 2020, 18:22

Comentariile snt de prisos.Zero ramane zero......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează