FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BELGIA U21 3-3

ROMÂNIA U21 - BELGIA U21 3-3 // Darius Olaru, eroul revenirii "tricolorilor": "E cel mai bun grup în care am fost vreodată. Vreau să rămân în el"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 21:11

România U21 și Belgia U21 au terminat la egalitate, scor 3-3. Darius Olaru (20 de ani), mijlocașul lui Gaz Metan Mediaș, a contribuit decisiv la revenirea "tricolorilor" printr-un gol în minutul 90 și o pasă decisivă în minutul 90+3, la golul lui Andrei Ciobanu.

Care e marele său vis? Jucătorul dorit și de Gigi Becali la FCSB e clar: "Vreau la EURO".

"Mă bucur că am reușit să marchez. Abia aștept să revăd golul. Sper să mai fac asta și în viitor.

Am urmărit fiecare meci al naționalei de tineret, este cel mai bun grup în care am fost. Mă bucur să fac parte din el. Sper să merg la EURO, este visul meu. Vreau să îmi fac treaba la club, să prindem play-off-ul, apoi nu mai depinde de mine.

Am avut cele mai mari emoții din viața mea la meciul dintre Portugalia și România. Ne bucurăm că Ionuț a parat acel penalty și a reușit să ne ducă la EURO 2019", a declarat Darius Olaru la Pro X. 

Vezi și: ROMÂNIA - BELGIA 3-3 // Neînvins pe banca U21, Mirel Rădoi își avertizează rivalele de la EURO: "Îi asigur de un lucru"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Noiembrie 2018, 21:38

Nu are rost sa isi faca iluzii Darius Olaru ca va juca la turneul final!Acolo va juca "marfa" lui Becali si a lui Hagi!Aaa,daca se va transfera la fcsb...E altceva!Intra si el in "marfa"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează