FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

România U21 - Belgia U21 // Mirel Rădoi a anunțat lotul pentru ultimul meci al anului » 4 jucători de la Viitorul și FCSB, 3 de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 19:29

Mirel Rădoi a anunțat numele fotbaliștilor convocați pentru amicalul naționalei de tineret împotriva reprezentativei similare a Belgiei. 

  • România U21 începe pregătirea pentru EURO 2019 împotriva Belgiei. Înfruntarea are loc pe 15 noiembrie, la Cluj, pe stadionul campioanei CFR. 

Viitorul Constanța și FCSB dau cei mai mulți fotbaliști, câte 4. Rădoi nu se poate baza pe o parte dintre jucătorii care au contribuit decisiv la calificare. Cristi Manea, Ionuț Nedelcearu, Alexandru Pașcanu, Răzvan Marin, Tudor Băluță, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, George Pușcas și Andrei Ivan au fost convocați de Cosmin Contra la naționala mare. 

Lotul convocat de selecționerul Mirel Rădoi:

Portari: Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (AFC Hermannstadt)

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (CFR Cluj), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Denis Ciobotariu (Dinamo București)

Mijlocași: Doru Dumitrescu (Universitatea Cluj), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Dragoș Nedelcu (FCSB)

Atacanți: Florinel Coman (FCSB), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca), Denis Drăguș (FC Viitorul), Robert Moldoveanu (Dinamo București)

Vezi și: Ianis Hagi, convocat în premieră de Contra la naționala mare! Cum arată lotul pentru dubla cu Lituania și Muntenegru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  10 Noiembrie 2018, 10:26

Cosmin i-a luat o jumatate de garnitura lui Mirel. Sa speram ca in iunie nu se va intampla la fel. Deocamdata e un joc de verificare cu Belgia U21. Intr-un fel e si o verificare a flerului de selectioner al lui Radoi.

581534618615543
Robert Ivan  •  10 Noiembrie 2018, 10:03
Postat de lobbyone pe 09 Noiembrie 2018, 20:35

Moldoveanu nu are ce sa caute la lot.Lipsa lui sorescu este o crima.

Deian Sorescu nascut 29 August 1997 (age 21) nu are viitor la U21 in amicale , poate doar la Nationala MARE.

mioriticul
mioriticul  •  10 Noiembrie 2018, 08:55
Postat de Dani Corban pe 09 Noiembrie 2018, 20:14

Poate vă învață d-l Tolontan să numărați până la 4.

Eu au invatat de la Ioanitoaia. Care stie sa numere pina la 200, numarul capitalelor din Antarctica, vizitate toate de el.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează