FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0 // Ce făcea Ionuț Radu la golul de generic al lui Ianis Hagi: "Nici nu l-am văzut" :D

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de , - Publicat marti, 11 septembrie 2018 21:48

Ionuț Radu, portarul naționalei U21, vorbit despre victoria cu Bosnia din prelimariile EURO 2019, dezvăluind că nu a fost atent la superexecuția reușită de Ianis Hagi din corner pentru că se lega la șireturi. 

  • CALCULE. Naționala lui Rădoi mai are nevoie de 4 puncte din două meciuri pentru a-și asigura calificarea. "Tricolorii" mai au de jucat cu Țara Galilor și Liechtenstein, ambele meciuri pe teren propriu, pe 12 și 16 octombrie.
  • foto Vezi AICI FOTO de la meci

"A fost o nebunie totală, am avut multe emoții pozitive. Am avut mentalitatea corectă și s-a văzut asta la final. Doar noi și staff-ul am crezut în cele 6 puncte din aceste două meciuri.  Mister Rădoi ne-a ajutat foarte mult din punct de vedere psihic. Îi mulțumesc, de asemenea, și domnului Isăilă.

Nu mă așteptam să înscrie Ianis din corner, mă legam la șireturi în acel moment. 

S-a văzut în toate meciurile cât de motivați sunt jucătorii. Dumnezeu a fost cu noi. Oricum, vom juca la fel în continuare, nu suntem calificați, trebuie să abordăm la fel toate meciurile", a declarat Ionuț Radu. 

Despre victoria cu Bosnia a vorbit și Adrian Petre, înlocuitorul lui Andrei Ivan în primul "11", cel care a înscris primul gol al partidei. 

"E bine că am câștigat, știam că va fi un meci greu. Ne-am concetrat pentru a obține un rezultat pozitiv, aveam nevoie de această victorie. Când ești atacant trebuie să dai goluri, important e că am înscris, nu contează cum am lovit mingea. Suntem conștienți că mai avem încă două meciuri grele și trebuie să continuăm la fel de bine, mai avem mult de muncit.

Suntem un grup foarte unit și ne gândim doar la victorie înainte de fiecare meci. Suntem conștienți de valoarea grupului și suntem mereu pozitivi. Mister Rădoi e un bun motivator, îi suntem recunoscători că a format un grup atât de bun", a spus Adrian Petre, la interviurile de la finalul partidei. 

Vezi aici toate detaliile de la România U21 - Bosnia U21 și clasamentul grupei noastre  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sabaton
sabaton  •  12 Septembrie 2018, 11:37
Postat de andrei.f pe 12 Septembrie 2018, 09:59

Felicitări Mirel, felicitări tuturor !

de ce nu l-ati felicitat cand era la FCSB ....cum a ajuns asta antrenor peste noapte ...in 15 zile i-a invatat pe tricolori sa joace fotbal =)))))))))))))))))))) ..........jucatorii aia ( majoritatea) ....au invatat fotbal de la Hagi nu Radoi !!!!

andrei.f
andrei.f  •  12 Septembrie 2018, 09:59

Felicitări Mirel, felicitări tuturor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close