FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0 // Cosmin Contra și președintele Federației și-au făcut apariția la Ovidiu » Gestul selecționerului + ce le-a spus Burleanu jurnaliștilor

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2018 22:28

România U21 e din ce în ce mai aproape de calificarea la Europeanul de anul viitor, după succesul reușite de "tricolori" pe teren propriu cu Bosnia, scor 2-0.

Jucătorii lui Mirel Rădoi au avut parte de o surpriză înainte de startul meciului. Cosmin Contra, selecționerul primei reprezentative, a fost prezent la Ovidiu și a venit în vestiar pentru a-i motiva pe jucătorii de la U21.

"Guriță" a repetat gestul și la finalul partidei și s-a dus să-i felicite pe jucători pentru victoria obținută.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a fost la rândul său prezent la Ovidiu, dar a evitat să dea multe declarații la finalul meciului.

"E seara jucătorilor, a antrenorilor, vorbiți cu ei", a spus Burleanu.

Vezi aici toate detaliile de la România U21 - Bosnia U21

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1703348039985211
Postolachi Neculai  •  12 Septembrie 2018, 05:56

Dar ce facem cu *** ipocriti si rai la mate, alde Dinu VAMA, DECEBAL RADULESCU, CRACIUNESCU si altii de pe la DIGI care urasc de moarte succesle nationalelor,atat cat sunt ele, nu stiu *** ai lui M.SANDU si LUPESCU ce motive sa mai inventeze impotriva lui CONTRA, STOICHITA si mai ales BURLEANU, 100 % n-au dormit *** aseara si ieri seara de oftica ,de invidie si rautate , ce scarba incepe sa-mi fie cand ii vad !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

invinctus
invinctus  •  11 Septembrie 2018, 23:08

Cel mai bine incetcati sa faceti national mare cu copiii astia nu cu refuzatii aia care nu joaca nicaieri decat cate 15 min

Vezi toate comentariile (2)
Comentează