FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0 // Declarații superbe la adresa jucătorilor lui Rădoi: "Sunt viitorii mari fotbaliști ai naționalei!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 21:16

Anghel Iordănescu, fostul antrenor al echipei naționale, a comentat succesul reușit de România U21 în fața reprezentativei similare a Bosniei, 2-0, în preliminariile EURO 2019. 

"Felicitări jucătorilor, sunt viitorii mari fotbaliști ai naționalei. Să-l felcităm pe Rădoi, dar și pe Daniel Isăilă, care a făcut o treabă excelentă înainte. E o performanță deosebită care demonstrează că fotbalul românesc încă produce.

Să fim corecți și să remarcăm că o parte dintre jucătorii tineri care au apărut în ultima perioadă sunt produsul lui Gică Hagi. Totuși, eu cred că nu trebuie să ne grăbim. Dacă Hagi a realizat ceea ce a realizat cu Academia lui, tot el are obligația ca acești jucători să nu stagneze sau să dea înapoi. Trebuie ca acești jucători să-și continue ascensiunea și să contribuie la viitoarele rezultate mari ale fotbalului românesc

Ianis Hagi a crescut foarte mult, cu toate lacunele lui. Ține mult de minge, joacă individual, dar a crescut mult. A progresat enorm de mult și, în mod normal, ar trebui să fie în lotul lărgit al echipei mari ", a spus Iordănescu, la TV Telekom Sport.

Vezi aici toate detaliile de la România U21 - Bosnia U21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
observator_federal
observator_federal  •  11 Septembrie 2018, 23:02

Când a vorbit așa de frumos de "viitori mari fotbaliști ai Naționalei", fostul selecționer s-a referit desigur și la Andrei Ivan, față de care el nu a avut nici a mia parte din tactul și fair-playul dovedite de Mirel Rădoi în raport cu tinerii fotbaliști aflați la început de carieră... Demagog.

samertx
samertx  •  11 Septembrie 2018, 22:07
Postat de brancusi pe 11 Septembrie 2018, 21:53

Au calitati si potential peste cei de la nationala mare,dar pana la nivelul de generatie de exceptie mai e cale lunga.

Într-adevăr, este cale lungă până departe, dar mie îmi plac foarte mult și îmi place lejeritatea cu care se găsesc prin pase și jocul direct pe poartă..

brancusi
brancusi  •  11 Septembrie 2018, 21:53
Postat de samertx pe 11 Septembrie 2018, 21:38

Joacă dezinvolt, au calitate. Domnul Iordănescu are dreptate, se anunță o generație de excepție. Trebuie să avem grijă de ei.

Au calitati si potential peste cei de la nationala mare,dar pana la nivelul de generatie de exceptie mai e cale lunga.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează