FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 // FOTO Mai iubiți decât naționala mare! Atmosfera de la meciul unei generații + coregrafia din start

FOTO: Răzvan Luțac / Gazeta Sporturilor +3   FOTO
FOTO: Răzvan Luțac / Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat marti, 11 septembrie 2018 19:22

 4.000 de oameni au venit azi Ovidiu pentru România U21 - Bosnia U21, cel mai important meci al generației care a crescut sub ochii lor. 

I-au văzut aici de mici, de când aveau 11 sau 12 ani. I-au încurajat și i-au dojenit. S-au bucurat de ei și le-au dat porecle. Pe ceilalți i-au asimiliat ca adversari. I-au respectat.

Acum, fanii Viitorului și oamenii obișnuiți să-i vadă pe fotbaliștii U21 i-au încurajat pe toți sub aceeași culoare, galbenul "naționalei". Cu Ianis Hagi și Boboc încă aici, Cicâldău și Coman plecați între timp, Oaidă, Man sau Petre veniți de multe ori la malul Siutghiolului.

Încurajați din toate părțile

S-a făcut și o coregrafie, "Luptăm împreună", în mirosul cârnaților care sfârâiau în jurul stadionului. Iar la partidă au venit, să-i încurajeze, chiar și fotbaliștii Viitorului, în frunte cu Țâru și Voduț.

Iar toată arena a izbucnit în urale la deschiderea de scor a vârfului Petre. Căci "naționala" de tineret a strâns, în ultima săptămână, mult mai mulți fani decât seniorii lui Contra. 

10 lei
a fost biletul stabilit de FRF pentru meciul de la Ovidiu

Au venit din Anglia să-și vadă fiul

Părinții lui Alex Pașcanu, Alin și Oana, au bătut tot drumul din Anglia pentru a-l vedea pe fiul lor, Alex, la lucru. Mai mult, cei doi au fost prezenți și la Pacos de Ferreira pentru a-l vedea! "Am mers și la meciul trecut, eram doar trei fani din România acolo", au glumit cei doi, care locuiesc lângă Leicester, orașul în care evoluează tânărul apărător.

Accidentul a îngreunat accesul

Cu o oră și jumătate înainte de partidă, una dintre căile de acces către stadion a fost blocată de un accident serios. Una dintre persoanele aflate într-a dintre mașini s-a ales cu capul spart. Ambulanțele au intervenit imediat, însă mulți spectatori au ajuns cu întârziere la partidă.

Urmărește AICI partida dintre România și Bosnia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
1457756877578635
Tudorel Duta  •  11 Septembrie 2018, 23:30

Cei ce au scris articolul n-au fost niciodata la AGH. Ce carnati sfaraie in jurul stadionului? Puteau sa spuna, daca doreau sa fie ironici, ca in jur se ara si se seamana. Caci acest stadion este o oaza de civilizatie (printre altele, in incinta stadionului nu se fumeaza si nu se sparg seminte) in mijlocul campului. Daca veni vorba, se gasesc si carnati, la cativa kilometri sunt destule carciumi. Niciun spectator n-a intarziat la meci din cauza accidentului pentru ca nimeni nu vine la meci cu 2 ore inainte, iar la ora 18 se circula fara probleme.

gardenparty
gardenparty  •  11 Septembrie 2018, 21:13

Ce coregrafie!A fost 3d?

vnelu02
vnelu02  •  11 Septembrie 2018, 20:16

"Mai iubiţi decât naţionala mare"!!! Vaaai, dacă află Nicuşor Stanciu e mare deranj !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează