FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 // „Tricolorii mici” se pregătesc de transferuri! Victoria cu Croația i-a impresionat pe europeni » Ce mesaje a primit Panduru din Portugalia

România u21 // FOTO: Raed Krishan
România u21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 10:33

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1 // Basarab Panduru (48 de ani), fostul mare jucător român, e convins că „tricolorii” vor primi oferte importante după Euro 2019 și a dezvăluit că a primit mai multe mesaje din partea unui impresar portughez care îi laudă pe jucătorii lui Mirel Rădoi.

Vezi AICI rezumatul video

„Cred că am surprins pe toată lumea. Chiar acum am primit un mesaj de la  un prieten portughez care este impresar. Mi-a spus că e fantastic cum jucăm. A fost fascinat de Băluță. Impresia este la fel ca după Campionatul Mondial din '94.

Lumea apreciază fotbalul ăsta, chiar dacă unii o să spună că nu e mare lucru, dar faptul că ești superior la toate capitolele spune ceva”, a declarat Panduru pentru TV Telekom Sport.

Trei s-au transferat deja

Tudor Băluță și Ionuț Radu au prins deja transferuri importante, mijlocașul Viitorului fiind acontat de la începutul anului de Brighton, în timp ce portarul naționalei a fost cumpărat de Inter Milano, care îl va împrumuta însă la Genoa. În timp ce Darius Olaru (Gaz Metan) a fost cumpărat de FCSB, dar va mai sta un an la Mediaș, sub formă de împrumut.

1 golîn 23 de selecții a reușit Basarab Panduru pentru România

de Alexandru Barbu

CLASAMENT GRUPA C

clasament

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Azi, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația 4-1
  • 22:00 - Anglia - Franța 1-2

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Citește și:

Ianis DEZLĂNȚUIT! Cine a fost forța liniștită a României și 3 întrebări MARI după victoria contra Croației: avem un aliat surpriză?!

AICI ai programul, rezultatele live și clasamentele actualizate de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
marius.bxl
marius.bxl  •  19 Iunie 2019, 19:05

Bai toti au echipe numai moflea se ivan nu are.iar pacaliciul de 50 milioane a lui jiji este la maxim care poate creste.

constanteanul
constanteanul  •  19 Iunie 2019, 16:52

La pauză, moderatorul din studio a recunoscut că golul croaților s-a dat din pasa lui Hagi jr. Doar limbiștii de pe gsp văd că transformă totul în eroarea lui Radu.

2232435886803775
Liviu Niculescu  •  19 Iunie 2019, 13:31

„Tricolorii mici” se pregătesc de transferuri! Victoria cu Croația i-a impresionat pe europeni »"....Eu cred ca se pregatesc de" Balonul de aur" , asa de buni sunt... In frunte cu Ianis , care a dat un gol si o pasa de gol (pasa nu a fost specificata de comentatorii TVR pt. ca este fiul "Regelui"). Sa vedem sfarsitul...zic. Si sa nu uitam ca este vorba de un campionat pentru tineret...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează