FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Croații au început cu jignirile: „Vin 300 de infractori în galeria românilor! Fanii noștri să aibă grijă”

Fanii croați sunt recunoscuți pentru violența de la fotbalul lor intern, foto: eurosport.co.uk
Fanii croați sunt recunoscuți pentru violența de la fotbalul lor intern, foto: eurosport.co.uk

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 13:50

Cotidianul croat Sportske Novosti scrie că vor fi doar o sută de suporteri croați la meciul de debut al naționalei României U21: „Restul biletelor le-au luat românii. Va fi ca la București!”.

Debutul "tricolorilor" la Euro U21 e tot mai aproape. Mâine, la 19:30, în direct pe TVR și TVR HD îi vor întâlni pe croați în prima partidă a grupei C, disputat la Serravalle, în San Marino.

Adversarii nu se tem de noi, sunt convinși că au o echipă mai bună, dar sunt speriați de fanii noștri. Și ei, și polițiștii italieni, susține Sportske Novosti.

„Vor fi numai steaguri românești pe stadion”

Într-un reportaj realizat în Peninsulă, cotidianul croat scrie că "așa cum am înțeles, forțele de ordine locale se tem cel mai mult de suporterii români. Un număr uriaș de români trăiește în Italia, unii susțin că ar fi 1,2 milioane. Mii și mii de români au venit aici să muncească după intrarea în Uniunea Europeană. Mulți dintre ei s-au stabilit în San Marino, așa că naționala lor de tineret se va simți ca acasă. Vor fi doar o sută de croați în tribune. Restul biletelor le-au cumpărat românii. Ei anunță că pregătesc o scenografie impresionantă pe stadion, vor fi numai steaguri românești. Va fi ca la București".

„Suporterii noștri trebuie să fie atenți”

Sportske Novosti trage alarma. Ar fi aflat de la polițiști că „sunt 300 de români foarte periculoși. Trebuie să fie supravegheați permanent. Nu sunt nici măcar huligani, ci infractori. Într-un asemenea mediu îngrijorător, suporterii noștri trebuie să fie atenți”.

Programul naționalei

12:00: Plimbare în Forli
14:30: Prânzul
18:00: Plecarea echipei spre San Marino
19:00: Conferință de presă
19:30: Antrenamentul oficial pe stadionul din San Marino

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Marți, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația (Serravalle, San Marino)
  • 22:00 - Anglia - Franța (Cesena)

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Meciurile noastre vor fi liveTEXT pe GSP.ro și televizate de TVR.

Citește și:

Croații sunt plini de ei înaintea confruntării cu „tricolorii": „Românii nu sunt fericiți să dea ochii cu noi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
bigbolo
bigbolo  •  18 Iunie 2019, 00:01

Nu au jignit cu nimic, asta e adevarul.

remarque
remarque  •  17 Iunie 2019, 23:51

Suntem intr-o grupa tare? Asta e bine. Baietii nostri au ocazia sa devina fotbalisti. Daca pot si daca vor. Pacat ca s-a accidentat Dragus, baiatul ala are tupeu de invingator. Sper sa jucam bine. Hai Romania!

883758598355956
Adrian Fulgos  •  17 Iunie 2019, 22:29
Postat de Eugen Qy pe 17 Iunie 2019, 16:57

Si aia amintiti de tine si peste care sunt puse stelute, sunt tot romani ca au pasaport romanesc , asa cum tot romani sunt si romanii de etnie maghiara, sau germana sau sarba sau turca ori tatara etc ! Este si tara lor. Atata timp cat nu cer dezmembrarea tarii noastre, ori vreun Razboi Civil ceva, ei sunt chiar OK ! Si pe ei ca si pe noi toti ceilalti, apasa aceleasi probleme, griji sau nevoi. De bine sau de rau, toti tragem la aceeasi caruta impotmolita in noroi....Mai bine zis HAI ROMANIA !!!

Îmi creşte speranța cind mai vad cite un comentariu pertinent. Bravo. Sint de acord.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează