FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ROMÂNIA U21 // Cum au argumentat cei de la Ajax absența lui Răzvan Marin de la EURO 2019 » Mirel Rădoi: „Mi-au dat un exemplu”

Răzvan Marin - România
Răzvan Marin - România

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 20:46

Mirel Rădoi a prezentat lotul convocat pentru Campionatul European U21 și a dezăluit cum au argumentat cei de la Ajax faptul că nu îl lasă pe Răzvan Marin să participe la acest turneu final.

Selecționerul naționalei de tineret a explicat că Răzvan Marin nu este singurul jucător de la Ajax aflat în situația de a nu putea onora convocarea reprezentativei țării sale.

„Lipsește unul dintre cei mai importanți jucători. Din păcate, Ajax nu a fost de acord ca Răzvan Marin să participe la acest turneu final. Chiar în această dimineață am avut o ultimă discuție cu antrenorul echipei și, din păcate, au refuzat ca Răzvan Marin să se prezinte la Campionatul European.

Într-un fel mi-au și argumentat. Chiar au mers mai departe cu un alt exemplu, un alt jucător pe care îl au în lot și care nu a fost lăsat să participe pentru țara lui, Danemarca, tot la Campionatul European”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferințe de presă.

Ajax are în lot doi jucători U21, Kasper Dolberg, atacant, respectiv Rasmus Kristensen, fundaș dreapta.

Totodată, selecționerul a spus că Răzvan Marin s-a resemnat și acceptă situația impusă de către conducerea noii sale echipe.

„Răzvan Marin și-ar fi dorit să fie cu noi la acest Campionat European, dar la fel de bine înțelege că numai ce a semnat cu un nou club și nu poate impune condiții”, a mai spus Mirel Rădoi.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 // VIDEO // Mirel Rădoi a anunțat lotul pentru EURO 2019! Nu doar Răzvan Marin a rămas pe dinafară

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
raul4steaua
raul4steaua  •  29 Mai 2019, 07:05
Postat de dora pe 28 Mai 2019, 22:17

Nu m-ar mira, pe viitor, sa-i ceara sa nu mai mearga la nationala. A se vedea cazul Stefan Radu.

Nu cred ca va fi cazul, isi protejeaza banii platiti, ce-ar fi sa mearga la U21 si sa se intoarca cu o ruptura, tie ti-ar conveni sa dai 12,5mil pe un jucator si sa vina rupt?

raul4steaua
raul4steaua  •  29 Mai 2019, 07:04
Postat de Octavian Marin pe 28 Mai 2019, 22:05

Razvan Marin nu este inca jucatorul lui Ajax. Abia dupa ce incepe perioada de transferuri Ajax il poate legitima. Desigur, s-au semnat actele, dar ele nu produc efecte decat dupa legitimarea efectiva.

Si tu chiar crezi ca Razvan Marin se va da cu fundul de pamant ca nu-l lasa? El nu are nevoie de acest campionat european, totusi sa fim realisti, ca din grupe nu iesim

1502525783399990
Cornel Solomon  •  28 Mai 2019, 22:53
Postat de Octavian Marin pe 28 Mai 2019, 22:05

Razvan Marin nu este inca jucatorul lui Ajax. Abia dupa ce incepe perioada de transferuri Ajax il poate legitima. Desigur, s-au semnat actele, dar ele nu produc efecte decat dupa legitimarea efectiva.

Ce prostii spui, frățioare. Ca și când eu, după ce am primit oferta de servici la aeroportul Schiphol din Amsterdam, nu m-aș fi prezentat, alegând în schimb nunta vecinului meu. Să văd după, ce părere ar fi avut olandezii de această situație.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează