FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U20 1-0

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U20 1-0 // Fabio Capello surprins la meciul naționalei lui Mirel Rădoi

FOTO: Raed Krishan +3   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2019 18:42

Legendarul antrenor italian Fabio Capello (72 de ani) a asistat la partida amicală dintre România U21 și Danemarca U20, scor 1-0.

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.

Elevii lui Mirel Rădoi vor avea spectatori de lux la meciul contra Danemarcei. Fabio Capello și-a făcut apariția cu mai bine de 30 de minute înaintea startului partidei, căutând un loc bun de unde poate urmări evoluția tinerilor. 

Fostul mare antrenor italian s-a retras din activitate în vara anului 2018. În acest moment este analist sportiv pentru diverse posturi de televiziune. 

CV FABIO CAPELLO

Fabio Capello și-a început cariera de antrenor la formația de tineret a lui AC Milan, între 1982 și 1986. A fost avansat la prima formație a milanezilor, reușind performanțe de-a dreptul uluitoare. Italianul a câștigat 4 titluri de campion în Seria A, Liga Campionilor și Supercupa Europei.

A urmat un mandat pe banca lui Real Madrid, alături de care a câștigat un titlu, în sezonul 1996/1997. După 10 ani a revenit la madrileni, reușind din nou să își adjudece titlul. A mai obținut un titlu în Serie A și alături de AS Roma.

Capello a trecut apoi pe banca naționalelor, bifând Anglia și Rusia. Ultima dată a pregătit actuala formație a lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning.

Vezi și: 

Fabio Capello, verdict provocator în eternul duel Ronaldo vs Messi: „Există doar 3 genii în istoria fotbalului!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează