FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2021

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21 1-1. Eroul Valentin Costache, euforic după calificarea la EURO: „Sunt pur și simplu blocat!”

Valentin Costache a marcat golul României U21 în remiza cu Danemarca, scor 1-1 +49   FOTO
Valentin Costache a marcat golul României U21 în remiza cu Danemarca, scor 1-1

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 20:31 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 00:37

Valentin Costache (22 de ani), autorul golului marcat de echipa națională de tineret în remiza cu Danemarca U21, scor 1-1, a rămas fără cuvinte după ce tinerii „tricolori” s-au calificat la EURO 2021. 

„Nu îmi vine să cred nici acum. Chiar mă gândeam înainte de meci că trebuie să mai marchez și eu. Nu prea am făcut-o nici la CFR Cluj, măcar aici să mai marchez, să mai spăl din păcate. Nu am cuvinte. Toți m-au încurajat și până la urmă am reușit să marchez. Toți eram foarte nervoși, așteptam să se termine meciul odată, și până la urmă s-a terminat cu bine. 

Sunt pur și simplu blocat, nu îmi vine să cred. Când eram mic doar visam la asta. Am păstrat tricoul și nu îl voi da nimănui. Prima dată îmi voi suna familia, pe prietena mea, se adună mult, există mult stres și după ce vine un gol ca ăsta te descarci”, a declarat Costache, care a marcat singurul gol al României, în minutul 72. 

Îmi doresc să fim sănătoși cu toții ca să ajungem cu bine la EURO și apoi să o luăm meci cu meci, să ajungem cât mai sus. Ați văzut ce calitate avem, parcă jucăm împreună zi de zi. 

Dacă stadionul ar fi fost plin, cred că aveam 1-0 din vestiar 

Valentin Costache

Eu cred că Costache a făcut tot ce putea. Se dăruiește, joacă pentru echipă și a alergat foarte mult - Adrian Mutu, selecționer România U21 

+45 FOTO

VIDEO. Totul despre Irlanda de Nord - România:

Citește mai multe știri despre România - Danemarca: 

Adrian Mutu, calificat la EURO de ziua mamei sale! Mirel Rădoi și Dennis Man nu au fost uitați de selecționer: „Trebuie felicitați”

Danezii au deschis scorul după un penalty văzut doar de „centralul” georgian!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  18 Noiembrie 2020, 09:24
Postat de lionforever pe 18 Noiembrie 2020, 01:39

Totuși, de ce este erou? O evoluție neconvingătoare terminata cu o intamplare de gol, sa dai bara-gol din 4 m, central, într-o poarta de 7 m e o chestie.

daca marcau acelasi gol Mihaila sau Ianis era catalogat drept bijuterie de gol. Nu ca bietul Costache ar fi cine stie ce mare scula. Dar de pe pozitia de varf in care nu are ce cauta, s-a aflat la locul potrivit, in momentul potrivit si a dat-o in poarta.

lionforever
lionforever  •  18 Noiembrie 2020, 01:39

Totuși, de ce este erou? O evoluție neconvingătoare terminata cu o intamplare de gol, sa dai bara-gol din 4 m, central, într-o poarta de 7 m e o chestie.

stoichkov10
stoichkov10  •  17 Noiembrie 2020, 23:34
Postat de bazinga pe 17 Noiembrie 2020, 23:09

Socant ce s-a intamplat pe teren in ultimele 10 minute ! UEFA ar trebui sa analizeze acest final de meci si sa dea infrangere cu 3-0 la ambele echipe ! Rusinos, nesimtire curata, *** !

zici ca esti radumuuu. prostalau, un meci are 90 de minute plus.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează