FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA U21 - ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21. Discursul cu care Adi Mutu și-a mobilizat jucătorii: „După cum știți, mie nu-mi plac jumătățile de măsură”

Adrian Mutu. Captură FRF.ro +35   FOTO
Adrian Mutu. Captură FRF.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 10:21 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 11:11

Adrian Mutu (41 de ani) a debutat cu o victorie pe banca naționalei de „tineret”. „Tricolorii” mici s-au impus în deplasarea din Finlanda, scor 3-1, și se pregătesc acum pentru duelul din Malta.

Înainte de primul său meci la naționala de tineret, Adrian Mutu a ținut un discurs în fața echipei, publicat în urmă cu scurt timp de site-ul oficial al Federației. „Briliantul” le-a cerut jucătorilor săi să dea dovadă de seriozitate și să respecte în permanență indicațiile venite de pe bancă.

Mutu: „Faceți ce vă spun eu să faceți!”

„În trei trei zile avem meci, ne jucăm calificarea, ne jucăm viitorul nostru. Iar jumătățile de măsură, după cum știu și cei care au fost cu mine în stagiul de pregătire, nu-mi plac. Eu sunt un băiat, un antrenor căruia îi place să vă las relaxați, să nu vă bat la cap atunci când nu avem antrenament, dar când suntem aici, jucăm!

Suntem concentrați, facem ce trebuie să facem, faceți ce vă spun eu să faceți! Mergem să câștigăm, după aia ne relaxăm. N-avem mult la dispoziție, avem câteva zile și trebuie să știți ce aveți de făcut.

După-amiază începem să lucrăm, n-avem mult la dispoziție, câteva zile, și trebuie să știți ce aveți de făcut. Nu sunt multe chestii, sunt câteva chestii, dar vreau să facem perfect, pentru că, dacă le facem, o să vedeți că vom câștiga”, le-a spus Mutu jucătorilor săi, potrivit FRF. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Finlanda U21 - România U21:

Finlanda U21 - România U21 FOTO: FRF.ro
Golul lui Olaru
Golul lui Olaru
Golul lui Olaru
Golul lui Olaru
+31 FOTO

Clasamentul în grupa României U21:

ROMÂNIA U21. Discursul cu care Adi Mutu și-a mobilizat jucătorii: „După cum știți, mie nu-mi plac jumătățile de măsură”

Citește și alte știri despre România U21: 

Adrian Mutu, debut victorios ca selecționer! Cum arată clasamentul în grupa „tricolorilor”

Adrian Mutu, discurs de lider: „Acolo unde nu au ajuns cu picioarele, au ajuns cu inima!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
george_br
george_br  •  05 Septembrie 2020, 11:57

Gata, ati inceput sa-l lustruiti pe Mutu acum, cu marele lui discurs. Lasam la o parte calitatea exprimarii, nu avem pretentii de la unul ca el si oricum nu aspectul asta e cel mai important, insa ce mare discurs a tinut marele selectioner Mutu, ca n-am sesizat valoarea mesajului?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează