FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Naționala U21 s-a reunit pentru amicalele cu CSA Steaua și FC Argeș » Emil Săndoi: „Îmi doresc să câștigăm câțiva jucători după această acțiune”

Articol de , - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 18:55 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 19:43

România U21 s-a reunit în vederea cele două partide de verificare pe care le va desfășura sub comanda selecționerului Emil Săndoi.

Naționala U21, calificată deja la EURO 2023, va juca două partide de verificare, cu CSA Steaua (17 noiembrie, ora 17:00) și cu FC Argeș (21 noiembrie, ora 21:00).

Mesajul prin care Antonio Sefer a fost anunțat că este convocat la națională: „Am primit un telefon prima dată, nu am răspuns”
ROMÂNIA
Mesajul prin care Antonio Sefer a fost anunțat că este convocat la națională: „Am primit un telefon prima dată, nu am răspuns”

VIDEO Emil Săndoi: „Îmi doresc să câștigăm câțiva jucători după această acțiune”

Selecționerul Emil Săndoi a vorbit despre situația de la naționala de tineret și despre planurile pentru următoarea perioadă.

„Îmi doresc să câștigăm câțiva jucători după această acțiune. Încă nu ne-am reunit toţi pentru că unii jucători au meciuri chiar astăzi şi vor veni probabil după jocurile respective.

Chiar dacă nu reuşim să jucăm nişte meciuri internaţionale, pentru că trebuia să jucăm cu Ucraina şi am picat în aceeaşi grupă, eu sper ca aceste două teste pe care le avem, cu CSA Steaua şi FC Argeş, să fie utile pentru noi. 

Până la urmă, pe noi ne interesează omogenizarea grupului. Mai puţin ne interesează adversarul pe care îl întâlnim. Mai avem două meciuri amicale cu două adversare foarte puternice în luna martie, cu Portugalia şi Germania. Sunt şi mai aproape de turneul final, două echipe cu pretenţii deosebite.

Băieţii au fost foarte receptivi. Dacă la meciul cu Spania lucrurile nu au fost cum trebuie, la meciul cu Ţările de Jos s-au reglat în mare parte. Şi sperăm ca același lucru să îl reuşim şi în această perioadă, indiferent de adversarul cu care jucăm. 

Căutăm să îi relansăm pe unii dintre jucători. Pentru că în momentul în care un jucător primește o convocare la o echipă naţională, trebuie să fie un semn de întrebare şi pentru antrenorul de club. Înseamnă că jucătorul are potenţial”, a spus Emil Săndoi. 

Eu mă bucur când jucătorii de la echipa de tineret sunt convocaţi la prima reprezentativă. Sperăm să îi ridicăm moralul cu această convocare pentru că are nevoie şi el. Este un jucător cu potenţial şi a demonstrat asta în campionatul nostru, în liga a II-a când era la Rapid cât şi în prima ligă

- Emil Săndoi

Lotul României U21

  • Portar: Andrei Gorcea (U Cluj), Robert Popa (U Craiova 1948), Szilárd Gyenge (FK Csíkszereda);
  • Fundași: Dan Sîrbu (Farul Constanța), Bogdan Racovițan (Rakow | Polonia), Andrei Coubiș (AC Milan | Italia), Victor Dican (FC Botoșani), Ricardo Farcaș (Siena | Italia), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);
  • Mijlocași: Marius Corbu (Puskás Akadémia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Vlad Pop (CS Mioveni), Constantin Grameni (Farul Constanța), Alexi Pitu (Farul Constanța), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Oroian (Hermannstadt), Octavian Popescu (FCSB), Rareș Ilie (Nice | Franța), Adrian Mazilu (Farul Constanța);
  • Atacanți: Jovan Marković (Universitatea Craiova), David Miculescu (FCSB), Daniel Bîrligea (CFR Cluj).

Citește și: 

A venit verdictul pentru doi dintre „tricolori”: cât vor lipsi Denis Alibec și Florin Tănase
ACCIDENTĂRI
A venit verdictul pentru doi dintre „tricolori”: cât vor lipsi Denis Alibec și Florin Tănase
Două amicale tari pentru naționala U20 » Lotul convocat de Daniel Pancu + Trei modificări de ultim moment
ROMÂNIA U20
Două amicale tari pentru naționala U20 » Lotul convocat de Daniel Pancu + Trei modificări de ultim moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează