FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

El e „tricolorul” care amenință Germania: „Ar trebui să se teamă de noi!”

George Ganea (primul din stânga) vrea să impresioneze la Europeanul de tineret / Sursă foto: frf.ro
George Ganea (primul din stânga) vrea să impresioneze la Europeanul de tineret / Sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 07:55 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 08:08

George Ganea (21 de ani), atacant la VIitorul și la naționala U21, e gata pentru primul turneu final al carierei. Fiul fostului internațional Ionel Ganea a oferit un interviu extrem de îndrăzneț înainte de Campionatul European de tineret.

  • Tricolorii mici fac parte din Grupa A la Euro 2021, alături de Germania, Olanda și Ungaria. Selecționata pregătită de Adrian Mutu va debuta împotriva „Portocalei Mecanice”, pe 24 martie.

Ganea junior va fi unul dintre oamenii de bază din atacul lui Adrian Mutu la meciurile de la EURO. Puștiul e pregătit pentru cele mai importante dueluri ale carierei sale și îi pune gând rău Germaniei, echipa cea mai valoroasă din grupa noastră.

George Ganea, atacant România U21: „Germania ar trebui să se teamă de noi”

„Cred că orice jucător are emoții înainte de meciurile mari. Eu zic că o să trec peste aceste emoții și o să fie bine. Este foarte important să începem turneul cu o victorie, sau măcar să nu pierdem primul meci. Eu zic că o să intrăm foarte încrezători în teren cu Olanda și o să scoatem un rezultat foarte bun.

Nu mă sperie nimeni. Doar Germania este o echipă mai bine cotată și are jucători foarte buni. Ei trebuie să se teamă de noi pentru că suntem niște jucători de creație. Suntem niște jucători talentați și o să dăm totul pe teren pentru a face niște meciuri frumoase”, a spus George Ganea, într-un interviu acordat pentru frf.ro

Programul României la Campionatul European U21:

  • 24 martie 2021: ROMÂNIA - Olanda
  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA 
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA

Citește și alte știri despre naționala U21:

Adrian Mutu, înlocuire de ultim moment în lotul pentru Euro 2021 » Renunță la jucătorul care a adus calificarea

ULTIMA ORĂ Meciurile de la EURO 2021 de tineret se vor disputa fără spectatori » Anunțul FRF

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gicapuia
gicapuia  •  21 Martie 2021, 10:36

Discursul este bun cu o singura conditie. Sa se vada pe teren ca puneti osul, ca va luptati pina ramineti fara aer, ca nemtii chiar va ia frica chiar daca o sa pierdeti. Daca nu indepliniti aceasta cerinta ramine doar o vorba goala fara continut. In limbaj de peluza : O vrajeala ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  21 Martie 2021, 10:03

Hai bai Ganea, las-o mai moale. Toate celelalte echipe din grupa sunt cel putin la fel de bine cotate si cu jucatori cu cote de transfer superioare alor nostri. Trebuie sa joci bine si sa demonstrezi ca ai valoare si ca poti. Si daca iti iese socoteala, poti veni apoi sa ne explici cat de bun esti. Sa aberezi inainte de meci e doar ”creatie” si atat. Toti vrem sa reusiti. Lasati gargara, ca nu aduce nici un fel de folos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează