FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - GERMANIA U21

ROMÂNIA U21 - GERMANIA U21 // Ionuț Luțu, după ce George Pușcaș i-a doborât recordul: „Să nu facă greşeala mea”

Ionuț Luțu // FOTO facebook.com/SportLaTeleviziuneaRomana/
Ionuț Luțu // FOTO facebook.com/SportLaTeleviziuneaRomana/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 10:34

România U21 va juca joi contra Germaniei U21, în semifinalele EURO 2019. La acest turneu final, George Pușcaș l-a depășit pe Ionuț Luțu în topul marcatorilor pentru naționalei U21, iar fostul mijlocaș l-a felicitat.

  • România U21 - Germania U21 se joacă joi, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1 și TVR HD.

Atacantul George Pușcaș, 23 de ani, a marcat trei ori la Campionatul European. Grație acestor reușite,  a ajuns la 16 goluri și a devenit golgeterul all-time al naționalei de tineret, depășindu-l pe Ionuț Luțu, care are 15.

Ionuț Luțu: „Sunt sigur că nu vor repeta greșelile mele”

Ionuț Luțu, 43 de ani, a comentat reușita lui Pușcaș și prestațiile naționalei la EURO.

„Mă bucur pentru George Puşcaş, nu mă deranjează deloc că m-a depăşit la numărul de goluri pentru naţionala U 21. Recordurile sunt făcute să fie doborâte şi era clar că într-o zi cineva o să marcheze mai multe goluri ca mine.

Pe lângă Puşcaş îmi place mult şi Ianis Hagi. Copiii ăştia vor ajunge sus de tot. O să vedeţi ce transferuri vor prinde unii dintre ei după această performanţă făcută acolo în Italia. Însă eu rămân cu marele regret că nu am reuşit să mă impun şi la naţionala mare a României. Dar sunt sigur că aceşti copii nu vor face greşelile mele şi vor ajunge sub comanda lui Cosmin Contra în cel mai scurt timp”, a declarat Ionuț Luțu pentru ediție.ro.

„Noi am încercat să jucăm la Campionatul European de tineret din România cât am putut noi mai bine, dar nu ne-a ieşit. Am jucat şi noi atunci împotriva Germaniei, dar îmi aduc aminte că am mâncat bătaie cu 1-0 după prelungiri. Sper că de data asta băieţii noştri ne vor răzbuna” Ionuț Luțu

Deși a fost unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale și căpitan la România U21, Ionuț Luțu are un singur meci la naționala mare, pe 3 martie 1999, contra Estoniei.

Citește și:

Selecționerul nemților, decizie UNICĂ înaintea semifinalei de la Euro » Nici Alexandru Tudor nu s-ar fi gândit la asta 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
1734769259936803
Cezar Căruntu  •  26 Iunie 2019, 14:34

Stai liniștit, nici unul nu va juca la FCSB :)))

balauru48
balauru48  •  26 Iunie 2019, 14:18

Lutu a fost un mingicar, un fotbalist de curtea scolii, fara inteligenta, fara cultura sportiva.

ucv1948
ucv1948  •  26 Iunie 2019, 11:30

HagiLutu al Craiovei .... Ce generatie a avut Craiova , cu Lutu , Marius Sava ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează