FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - IRLANDA DE NORD U21 3-0 //

ROMÂNIA U21 - IRLANDA DE NORD U21 3-0 // Dumitru Dragomir la GSP LIVE: „Din cauza fricii s-a întâmplat asta!” » Pe cine a remarcat

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 22:39

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit la GSP LIVE despre victoriei României U21 cu Irlanda de Nord U21, 3-0, în preliminariile EURO 2021.

  • După trei meciuri, România U21 are 6 puncte și este pe locul 3 
  • Următorul meci are loc pe 14 noiembrie,  cu Finlanda, locul 2

„Sunt mulțumit de rezultat, dar prima repriză nu mi-a plăcut. Așa plecăm noi, greu. La fel e și la naționala mare. Frica e explicația. Ne intrăm greu în ritm, dar după primele 20 de minute jucăm mai bine. Tot 3 goluri marcam și dacă nu era portarul eliminat. 

Mi-a plăcut de fundașul dreapta, de Rațiu. Vine sigur la echipa națională mare. Mi-au plăcut și Băluță, și Mihăilă. Vlad nu prea avut ce să apere, dar pasează ca un mijlocaș. Când echipa bate cu 3-0, nu prea ai pe cine să critici.”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Vezi și: 

FOTO Furtună după pauză! România U21, a doua victorie în preliminariile EURO 2021 » Cum arată clasamentul 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează