FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 LA EURO 2019

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // Daniel Isăilă e categoric după calificarea României U21: "Eu am început construcția, am făcut fundația și Mirel a făcut finisajele" » Dezvăluie că un scandal a fost momentul decisiv pentru națională

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 10:53

Daniel Isăilă, fostul selecționer al României U21 în primele 6 meciuri din preliminarii, a vorbit despre calificarea "tricolorilor" la EURO 2019 și a dezvăluit care a fost momentul decisiv în această campanie.

"Mi-au dat lacrimile când m-au sunat jucătorii. Sunt foarte fericit. Pe lângă calitățile individuale ale jucătorilor, România are un grup foarte unit.

Eu am discutat mult cu ei, le-am pus multe filmulețe motivaționale. Le-am arătat momente de la înfrângeri și le-am explicat ce se întâmplă când ești individualist, când nu joci pentru echipă. Am preluat de jos acest grup și am pus bazele, am făcut fundația, am dat drumul la construcție. Mirel a venit și a terminat, a făcut finisajele.

Am crezut în calificare după acțiunea din Spania, după incidentul cu jucătorii dinamoviști (n.r. când Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu au băut alcool în avion, în martie 2017). Îmi place să transform lucrurile negative în ceva pozitiv. Asta m-a ajutat mult. Poate alții nu i-ar fi primit înapoi la lot, dar eu le-am mai dat șanse. Ați văzut că Nedelcearu este om de bază acum.

Poate la cald, aș fi zis că am o urmă de regret. Dar acum, la rece, spun că nu regret decizia de a pleca de la națională", a declarat Daniel Isăilă la TV Digi Sport.

Citește și: Gest extraordinar în vestiar » Primul om pe care Rădoi a cerut să-l sune după calificare

Vezi și: GALERIE FOTO Imagini spectaculoase cu "tricolorii" U21 la petrecere » Iubita lui Florinel Coman a făcut ravagii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  17 Octombrie 2018, 17:02

@fibra...crezi ca Radoi rămâne în secunda doi după ce se închid portile la Euro? Vine la Steaua dacă iese bine, dacă nu prin Arabia

fibra
fibra  •  17 Octombrie 2018, 14:16

Am inteles ca ai plecat pentru bani,dar fii cinstit ca nici nu puteai sa ai siguranta ca echipa se va califica direct.

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Octombrie 2018, 14:03

Bai isaila pacat ca l-ai lasat la finisaje pe ivan.acum ca radoi este selectioner nu mai scapam de ivan pentru ca ai face clisma radoi.ivan este stanciu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează