FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 LA EURO 2019

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // Ieșim din grupe sau câștigăm finala? Ce spun gloriile fotbalului românesc + VOTEAZĂ în sondajul GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 23:20

România U21 s-a calificat la EURO 2019! Grație victoriei cu Liechtenstein U21, 4-0, "tricolorii" au terminat grupa pe locul 1.

La turneul final din Italia participă 12 echipe, Italia, România, Spania, Franța, Anglia, Serbia, Germania, Croația, Danemarca și Belgia, plus două echipe care vin după meciurile de baraj.

Echipele vor fi împărțite în trei grupe, iar foștii internaționali au așteptări mari de la formația antrenată de Mirel Rădoi, fiind siguri că în vară, "tricolorii" vor avea rezultate importante.

Ce spun foștii jucători

"Fac pariu că ajungem în semifinale. Îmi asuma această declarație. Fiecare compartiment are jucători valoroşi. Cred că poate să joace finala", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

"Obiectivul nostru trebuie să fie calificarea din grupe, cel puţin. Este o generaţie de excepţie. Acesta trebuie să fie obiectivul principal", a spus Cătălin Munteanu la TV Digi Sport.

"Să meargă cu încredere la turneul final.Sperăm să facem o figură frumoasă la turneul final. Orice e posibil acolo", a fost reacția lui Gică  Hagi la TV Digi Sport.

"Obiectivul meu este clasarea pe locurile 1-4, ca să mergem la Olimpiadă", a anunțat Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret.

VEZI ȘI:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
indolentu
indolentu  •  17 Octombrie 2018, 16:15

ce sa votam ba stai sa vedem tragerea la sorti ieventual tintaru competitiei si dupa aia bagati sondaje

st.il.
st.il.  •  17 Octombrie 2018, 13:08

Ca de obicei , noi românii, ne pierdem mințile la prima emoție mai puternică , apoi , după ce aceasta trece , urmează văicărerile și lamentările !. Așa și cu acești copii (bravo lor) !. Dacă vor da chix în Italia, nu va fi sfârșitul lumii dar cu siguranță , analiștii lăudători ai lu' pește, vor deveni cei mai fervenți critici. C-așa-i la noi ...

para.para
para.para  •  17 Octombrie 2018, 01:55

Toata lumea ii vede in finala, dar obiectivul a fost atins, calificarea la turneul final. Acesta este singurul obiectiv al nationalei Romaniei si al echipelor romanesti de club: prezenta. S-a demonstrat stiintific, iar istoria nu minte, ramanii vor doar banii de la participari, performantele nu-i intereseaza.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează