FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN ITALIA

ROMÂNIA U21 la EURO 2019 // VIDEO+FOTO Ianis Hamlet » GSP le-a împrumutat „tricolorilor” un aparat Polaroid: iată ce a ieșit :)

Ianis Hagi +21   FOTO
Ianis Hagi

Articol de , - Publicat sambata, 15 iunie 2019 09:17

În ultima zi de cantonament montan, GSP le-a împrumutat băieților din echipa națională U21 a României un aparat Polaroid, iar aceştia s-au distrat de minune.

  • Au mai rămas 3 zile până la debutul României U21 la EURO 2019. Marți jucăm împotriva Croației;
  • Reporterii Vlad Nedelea și Răzvan Luțac, fotoreporterul Raed Krishan și operatorul Cosmin Nistor sunt în cantonamentul României U21 din Italia, de unde oferă cele mai noi informații înainte EURO 2019.

Echipa națională U21 pleacă azi, după 8 zile de stagiu montan pe malul lacului artificial Acquapartita, din Bagno de Romagna. Coboară la câmpie, la Forlì, unde jucătorii vor fi cazați pe perioada meciurilor din grupă.

Grand Hotel din oraş îi aşteaptă în jurul orei 18, ora 19 a României, împreună cu zeci de fani din țară. La 20 de kilometri de oraş vor fi făcute şi ultimele antrenamente înainte de meciul cu Croația.

La încheierea stagiului montan, GSP le-a oferit un mini- Polaroid băieților lui Rădoi. Iar aceștia au făcut festival în fața aparatului foto, demonstrând că sunt mai uniți ca niciodată.

 

 

Ianis Hamlet

Cel mai volubil a fost Ianis Hagi, unul dintre cei mai pricepuți fotografi din lot. Acesta a și pozat, şi-a făcut selfie cu Radu Boboc când acestuia i se făcea fotografia oficială, dar s-a lăsat și surprins în ipostaze drăgăstoase. Cu mingea. A jucat Hamlet cu balonul, l-a îmbrățișat, totul sub privirile amuzate ale colegilor, care au avut cele mai năstrușnice idei pentru a completa albumul gândit de Gazeta Sporturilor. 

Rus a luat masca

Masca lui Nedelcearu a fost și ea subiect de glume între "tricolori", care au împrumutat, pe rând, accesoriul din carbon. Cel mai tare s-a distrat colegul său din centrul defensivei, Adi Rus. Fundaşul Academiei Puskas a încercat masca în mai multe ipostaze şi chiar s-a pozat alături de fundaşul zdruncinat puternic în Malta.

xRomania U21 polaroid +22 FOTO

De la ciorapi la flori

Şi perechea Vlad Dragomir - Cristi Manea s-a simțit bine. Cei doi au înscenat o luptă cu şosete. Rezultatul a fost egal, cei doi celebrând în stil propriu, cu aceleaşi şosete, la final.

Primul antrenament în 23

Mirel Rădoi a avut la dispoziție, ieri, toți cei 23 de jucători la dispoziție. În premieră! Asta după ce goalkeeperul lui Hermannstadt, Cătălin Căbuz, a ajuns joi seară în cantonament. Cei trei portari au pozat înainte de antrenament, un antrenament pe care Rădoi l-a văzut cocoțat lângă analistul video. Pregătirea s-a încheiat cu primul joc-şcoală din acest stagiu.

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Marți, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația (Serravalle, San Marino)
  • 22:00 - Anglia - Franța (Cesena)

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

     

    Meciurile noastre vor fi liveTEXT pe GSP.ro și televizate de TVR.

VEZI ȘI:

Răzvan Marin a fost dat de gol de Marius Niculae: „Următorul pas de la Ajax să fie Bayern Munchen”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  16 Iunie 2019, 06:51

Mereu aceleasi nulitati nu au loc de Hagi- Sr si jr-, Lucescu-Sr si jr-sau de Gica Popescu, iar aceasta ura permanenta e greu de inteles !!! Ianis, am mai scris, e departe de Gica Hagi, dar are doar 20 ani ! E apreciat in Vest si Est-chiar si pe site-ul UEFA-, a schimbat jocul cu Norvegia, dar voi continuati cu aberatia ca e antitalent si baiatul lui tata !!! Viata merge inainte si fara nulitati ca voi...

visinu
visinu  •  15 Iunie 2019, 18:52

Sa-l ia soru-sa la actorie, ca e praf cu mingea.

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Iunie 2019, 15:07

Sunt 22 de fotbalişti în lot....doar de băiatul lu' tata scrieţi? Deveniţi iarăşi penibili. Cum se simpt ceilalti jucatori cînd voi laudaţi un mediocru ,un anti-talent băgat în echipă de tăticu. Are 20 de ani si tot cu tăticu....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează