FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Mirel Rădoi, criticat de Viorel Moldovan după victoria cu Ucraina după ce l-a titularizat pe Andrei Vlad: „Mi-e greu să înțeleg ce-a vrut să facă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 15:03

România U21 a câștigat joi meciul cu Ucraina U21, 3-0, în preliminariile EURO 2021, dar selecționerul Mirel Rădoi are parte de critici. 

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, s-a declarat nemulțumit de faptul că portarul echipei sale, Mihai Aioani, 19 ani, a fost rezerva lui Andrei Vlad, 20 de ani, goalkeeper-ul celor la FCSB. 

„Am fost foarte surprins, dar nu aş vrea să intru într-o polemică cu Mirel Rădoi. Eu sunt convins că la echipa naţională trebuie să apere jucătorii care sunt în cea mai mare formă la momentul respctiv. Aioani a demonstrat acest lucru și este într-o formă foarte bună. Încerc să-i respect această decizie, deşi mi-e greu să o înţeleg. Poate a vrut să-i dea mai multă încredere şi lui Vlad, care a venit după o perioadă destul de lungă în care n-a mai apărat pentru a fost accidentat. 

Respect decizie, dar să ştiţi că nu mi-a căzut bine deloc. Mihai trebuie să-şi vadă de treabă. Trebuie să se antreneze şi atunci când va apela Rădoi la el să intre şi să închidă poarta”, a declarat Viorel Moldovan la TV Telekom Sport. 

Aioani a jucat 9 meciuri pentru Chindia în Liga 1 și a apărat în primul meci din preliminarii, 1-2 cu Danemarca. De partea cealaltă, Andrei Vlad s-a recuperat după o accidentare, ultimul său meci fiind pe 25 august cu Gaz Metan, 0-4. 

2 selecțiiare Andrei Vlad la naționala sub 21 de ani

Citește și: 

FCSB, înfrângere cu FC Voluntari într-un amical condus de Alexandru Tudor » Ilfovenii acuză arbitrajul: „Le-a făcut cadou două penalty-uri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
stoichkov10
stoichkov10  •  12 Octombrie 2019, 17:27

Nici eu nu inteleg de ce joaca Dragus titular. Ce il recomanda? A iesit Dragus si la 10 min au marcat.

lukdan
lukdan  •  12 Octombrie 2019, 17:17

Nici eu nu te inteleg. Viorele de ce il marginalizezi pe Cherchez?!Esti verzisor de antrenor!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  12 Octombrie 2019, 16:54

ei nu-ntelegi ce-a vrut sa faca... a raspuns si el prezent "da sa traiti, il bag, normal ca-l bag, s-a rezolvat!".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează