FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21

România U21 - Țara Galilor U21 // 3 faze suspecte în debutul reprizei secunde

Boris Marhefka, arbitrul înfruntării
Boris Marhefka, arbitrul înfruntării

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 19:40

Repriza secundă a meciului dintre România U21 și Țara Galilor U21 a avut parte de trei momente controversate, toate la scorul de 0-0.

"Tricolorii" au cerut lovitură de la 11 metri în două rânduri. În minutul 47, Cicâldău trimite o centrare periculoasă. Mingea, reluată cu capul, a lovit mâna, lipită de corp, a unui galez. 

Faza imediat următoare, Andrei Ivan este lovit cu capul în zona tâmplei de Cooper. Atacantul naționalei rămâne prăbușit pe gazon. Medicii naționalei intervin, dar arbitrul înfruntării, slovacul Boris Marhefka, nu dictează nimic nici de data asta. 

Andrei Ivan a fost implicat într-o fază suspectă și în minutul 50. A plecat pe contraatac și a căzut după un duel cu ultimul apărător advers. Nici de data asta jocul nu a fost oprit. 

Vezi și: Armată de scouteri la Cluj pentru meciul naționalei U21! Cluburi uriașe ale Europei și-au trimis oamenii să-i vadă pe Hagi, Coman sau Man

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kos_tyn
kos_tyn  •  12 Octombrie 2018, 23:42

in toate cele trei faze arbitrul a luat decizia corecta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează